Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Съединение Атанас Балкански, кандидатите

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Съединение Атанас Балкански, кандидатите
Коментари Харесай

Kандидатът на ГЕРБ за кмет на Съединение Атанас Балкански проведе предизборна среща в село Драгомир

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Съединение Атанас Балкански, претендентите за кметове и общински съветници от ГЕРБ посетиха село Драгомир. Това е следващото село от предизборната обиколка на Балкански, който ще се бори за доверието на жителите на общината за повторно, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.



Срещата мина при огромен интерес, тъй като хората добре познават претендента за кмет и желаеха да схванат от първо лице дали през новия мандат ще бъде направен кадастралния проект на Драгомир. Атанас Балкански им обясни, че в бюджета за 2019 годи са гласувани 31 000 лева за правенето на кадастъра за селата Драгомир и Любен.



„ През миналия мандат много неща се случиха в Драгомир и считам това да продължи, в случай че още веднъж ми дадете своя глас на 27-ми октомври ", прикани жителите Балкански. Той напомни някои от придобивките на селото - асфалтирани основни улици, промяна на дограмата на пенсионерския клуб, освежен лекарски кабинет, ремонт и благоустройство на паметника, мост на дерето към остарялата кравеферма, обезпечени средства за кадастрална карта и за читалището, повишен бюджет за празника на селото.



Хората изрекоха своята благодарност за стореното, само че помолиха, в случай че Атанас Балкански още веднъж ръководи общината, да бъде открит подобаващ персонален доктор за селото, защото лекуващата докторка сега е на 80 години и мъчно могат да разчитат на нейната помощ. Освен това жителите на Драгомир желаеха подпомагане за по-бързото поправяне на водопроводната мрежа, която постоянно се поврежда. Атанас Балкански даде обещание, незабавно да се заеме с разрешаването на поставените проблеми, в случай че ГЕРБ ръководи община Съединение. Предизборните срещи на екипа на Балкански не завършиха със срещата в Драгомир.



Той и претендентите за общински съветници откриха еко парк в село Церетелево, построен по стратегия ПУДООС, на стойност 10 хиляди лв.. На откриването на новата облага бе и националният представител Запрян Янков, който разяснява, че кметовете от ГЕРБ градят и облагородяват даже и дребните обитаеми места и това ще продължи, в случай че хората още веднъж гласоподават доверие на претендентите на партията. От своя страна Атанас Балкански пожела на всички да се радват на новата облага, само че и да я пазят и даде обещание, че ще спомага за още озеленяване към новооткрития парк, в случай че той е кметът на община Съединение след 27 октомври.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР