Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Русе Диана Иванова се

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Русе Диана Иванова се
Коментари Харесай

Диана Иванова: Русенският бизнес се разраства и това трябва да продължи

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Русе Диана Иванова се срещна с представители на русенския бизнес с присъединяване на евродепутата Андрей Новаков.
„ Живеем в такова време, в което човек проучва процесите в народен, в европейски и в международен мащаб. Градивно е да се търси най-успешният модел на ръководство на градовете. Смятам, че ние предлагаме точно подобен “, съобщи по време на срещата Диана Иванова, оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.
Според Иванова е видно, че русенският бизнес е работещ и се разраства и това би трябвало да продължи. Тя описа по какъв начин с екипа на гимназията, която управлява, приготвя положителни фрагменти посредством модела на дуалното обучение, а точно връзката с бизнеса, и това би трябвало да се мултиплицира в Русе.
„ За идващия четиригодишен интервал Русе може да е център на Северна България и да продължи да се развива. Да е подобен предпочитан за държавното управление център, какъвто бе Бургас. В неделя ще решим дали желаеме да дръпнем ръчната спирачка на Русе или да продължим с по-висока скорост напред “, разяснява Диана Иванова.
Общинският началник на ГЕРБ Росен Даскалов показа, че като част от бизнеса той персонално е избрал да живее и да се развива точно в Русе и милее за града си. „ Целта ни е с новите политики на партия ГЕРБ да сме оптимално покрай хората. Вече взехме решение над 20 основни казуса, срещайки се всекидневно с русенци от разнообразни квартали “, съобщи Даскалов по време на срещата. Той прикани всички да са дейни и разгласи структурирането на съвещателен съвет с бизнеса два пъти месечно, с цел да се разясняват съответни проблеми и хрумвания.
Андрей Новаков съобщи, че ГЕРБ се бори за доверието на всеки един човек. „ Русе има неповторимата опция – постигнатото да се надгради, а това става с обичайни десни политики, а не със „ затискане “ на бизнеса с повече налози и такси. Русе може да се възползва от бъдещи европейски планове, от директни стратегии, които подкрепят бизнеса. Не можем да си
позволим градът да се клатушка. Гръбнакът на страната ни е бизнесът, хора като вас са най-ценният актив на страната. Не може да подложите на риск всичко, което сте постигнали “, обърна се Новаков към присъстващите и изрично съобщи: „ Искрено имам вяра, че Диана Иванова е индивидът, който би трябвало да ръководи Русе “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР