Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район Западен“ в Пловдив

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район Западен“ в Пловдив
Коментари Харесай

Димитър Колев с музикален подарък за жителите на Западен

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на регион „ Западен “ в Пловдив Димитър Колев участва на следващото издание на „ Музика в парка “. Кулминацията на събитието бе нощес с присъединяване на гайдарски състав „ Родопчани “ и женска вокална група „ Родопски звуци “ към Народно читалище „ Гого Мавров - 1930 “.

Концертът мина при голям интерес, като пространството пред храм „ Свети Климент Охридски “ в парк „ Ружа “ се оказа тясно за всички искащи да се насладят на достоверните родопски песни. Творческите колективи очароваха дребни и огромни и сътвориха същинско въодушевление у присъстващите, които ги възнаградиха с бурни овации. Заключителният концерт съответства с Международния ден на музиката. Ден по-рано на същата спонтанна сцена се показа и камерен хор „ Иван Спасов “.

Фестивалът „ Музика в парка “ е по самодейност на Димитър Колев, като към този момент се трансформира в традиция и се радва на голям интерес. Освен че се любуваха на осъществяванията и в двата дни жителите на региона имаха опция да се срещнат и да поговорят с претендента за кмет на „ Западен “ от Политическа партия ГЕРБ Димитър Колев. Много от присъстващите споделиха концепциите си за решаването на някои проблеми, както и вижданията си за развиването на най-зеления регион в Пловдив. Димитър Колев им благодари за доверието и ги прикани още веднъж да го поддържат, като гласоподават с бюлетина №43 на локалните избори на 27 октомври.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР