Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Северен“ в Пловдив

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Северен“ в Пловдив
Коментари Харесай

Кандидатът за районен кмет в Пловдив Стоян Алексиев продължава срещите с жителите на „Северен“

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на регион „ Северен “ в Пловдив Стоян Алексиев продължава срещите с жителите, с цел да чуе персонално проблемите, които ги вълнуват. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Живеещите на ул. „ Полковник Бонев” 25 настояха пред него тротоарните плочки пред блока им да бъдат заменени, което той самият също счита за неотложно.

Заедно се сплотиха към мнението, че е належащо да се обособят паркоместа, като това е допустимо да стане в пространството на намиращите се наоколо 4 улици. Проблемът с окаяното положение на пътя пред детска градина „ Марица” също се нуждае от бързи дейности.

„ Работим за изцяло решение на поставените проблеми с осъществяването на плана за водния цикъл на Пловдив по оперативна стратегия „ Околна среда “, който обгръща огромна територия от региона, в това число и ул. „ Полковник Бонев “. Освен замяна на водопроводната и канализационната мрежа, в плана е включено възобновяване на пътните настилки. Ако на локалните избори на 27 октомври получа доверието на съгражданите, персонално ще управлявам качеството на строително-монтажните работи, като се наемам и с облагородяването на всички прилежащи пространства – нови тротоари, паркоместа и озеленяване “, съобщи Стоян Алексиев.

ГЕРБ е с номер 43 в интегралната бюлетина.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР