Кандидатът на ГЕРБ за кмет на пловдивския район „Централен“ Георги

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на пловдивския район „Централен“ Георги
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на пловдивския район „Централен“ Георги Стаменов: Изпълних ангажимента си и нов пенсионерски клуб отвори врати в района

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на пловдивския регион „ Централен “ Георги Стаменов, заместник-кметът Тошо Пашов и кандидатите за общински съветници Александър Радев, Деница Чингарова, Красимир Тодоров, Мария Ненчева и Божидар Лилов бяха посетители на тържеството на пенсионерите в клуба на бул. „ Васил Априлов “ № 100 във връзка Международния ден на възрастните хора.

Най-големият подарък от управлението на региона за празника бяха ключовете за следващия нов пенсионерски клуб на бул. “Санкт Петербург “ №1, връчени на уредника Росица Лекова. „ Поех ангажимент да имате нов пенсионерски клуб. Щастлив съм, че съумях да удържа на думата си и да осигуря още едно място, където да се срещате и забавлявате “, обърна се към възрастните хора Георги Стаменов и им пожела да не престават да поддържат духа и богатия обществен живот на клуба.



Кандидатът на ГЕРБ за кмет на „ Централен “ помоли за поддръжка на идния локален избор на 27 октомври и даде обещание още нови клубове и разгръщане на клубната активност в региона. Той показа на пенсионерите претендентите за общински съветници от „ Централен “. „ Това са хората от региона, на които Ви апелирам да гласувате доверие, тъй като те ще дават отговор за това обещанията да се трансфорат в действителност. Призовавам Ви на 27 октомври да изберете № 43 в бюлетината, с цел да успеем аз и екипът ми - симбиоза от младост, мъдрост, познание и сила, да осъществим уговорките си “, сподели Георги Стаменов.

Той напомни част от сполучливите планове на регион „ Централен “, осъществени в предходния му мандат – над 80 ремонтирани улици, над 60 нови детски площадки, слагане на ново осветяване по всички съществени булеварди и обновяването на Бунарджика – нещо, което се случва за пръв път от 90 години насам.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР