Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров, кметът

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров, кметът
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров се включи в засаждането на дръвчета в парк „Рибница“

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров, кметът на града и регионален координатор на партията Иван Тотев и претендентът за кмет на регион „ Северен” Стоян Алексиев се включиха в засаждането на дръвчета в парк „ Рибница “.

Екологичната самодейност под надпис „ Засаждаме бъдеще” събра доста искащи, които с възторг участваха в събитието. Близо 200 души посадиха 50 броя фиданки - чинари, липи, каталпи, кипариси и други типове.



„ С горделивост стоя пред вас, тъй като за 8 години посадихме над 15000 дървета, с което преобразихме зелената система на град Пловдив и това е очевидно. Дърветата са като децата. Вече имаме едно ново потомство, което обгрижваме с доста любов и се радваме на зеленината и по-чистия въздух. „ Засаждаме бъдеще” сплотява всички нас и е най-хубавият метод да оставим нещо след себе си”, сподели претендентът за кмет на регион „ Северен” Стоян Алексиев, който в продължение на осем години бе шеф на общинското дружество „ Градини и паркове “.



„ Днес всички приказват за екология. Гордея се, че виждам от ден на ден хора, които освен приказват, само че и действително работят за това Пловдив да има по-добра зелена система и да диша по-чист въздух. Ще продължим и ще допълваме Програмата за поддържане и развиване на зелената система. В града има подобаващи места за създаване на нови паркове. Поне по един във всеки регион. Заедно с това ще работим интензивно за поддържането на съществуващите зелени площи. Големите запаси са в междублоковите пространства”, обърна се към присъстващите претендентът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров.



В събитието в парк „ Рибница “ участваха още претендентите за общински съветници от ГЕРБ Лариса Кътова и Гошо Къчков, кметът на регион „ Източен” Николай Чунчуков, общинският консултант Ангел Ангелов и шефът на Областно пътно ръководство Пламен Райчев.

Кулминацията на събитието бе стартирането на 50 зелени балона с хелий, които полетяха в небето като знак на дърветата, които са „ белите дробове” на града.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР