Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Сопот Георги Григоров,

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Сопот Георги Григоров,
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Сопот Георги Григоров: Сопот има нужда от ново и открито към гражданите управление

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Сопот Георги Григоров, който е подсилен и от Съюз на демократичните сили, откри предизборната си акция и показа пред съгражданите си листата с общински съветници, с които счита да ръководи, в случай че бъде определен. В нея намират място както хора с опит в политиката, по този начин и млади и амбициозни хора, които желаят да донесат смяната. Това оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.

Да поддържа Григоров и листата за общински съветници на ГЕРБ на представянето пристигна и претендентът за кмет на община Карлово доктор Емил Кабаиванов, който им пожела триумф и безапелационно продобиване на изборите.



Пред жителите на общината, които се бяха събрали в Радиното учебно заведение, Григоров акцентира, че Сопот е подготвен за смяната, тъй като жителите на общината заслужават да бъдат ръководени от квалифициран и способен кмет и екип, които да милеят за Сопот, за неговото развиване и разцвет.

"Гласувайте мъдро и дайте късмет на нови хора и лица, тъй като ние сме носители на смяната ", съобщи той.



Георги Григоров посочи, че неговият екип е подготвен когато и да е за разговор с хората и може да обезпечи транспарантното ръководство на общината, което тя заслужава.

Той акцентира още, че ще се опита да осъществя всички цели, заложени в предизборната му стратегия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР