Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Раковски Павел Гуджеров,

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Раковски Павел Гуджеров,
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Раковски Павел Гуджеров се срещна със служители на немска фирма за професионално монтажно оборудване в с. Белозем

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Раковски Павел Гуджеров, националният представител от ГЕРБ Младен Шишков, както и претендентите за общински съветници от ГЕРБ не престават с предизборните си срещи в общината. Поредната бе със чиновници на немска компания за професионално монтажно съоръжение на територията на село Белозем, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.



Гуджеров направи ретроспекция на свършеното през миналия мандат от неговия екип в общината, като акцентира, че тя се развива доста бързо, посредством и на предприятия като това, което дава работа на доста хора от Раковски и селата.



„ Трябва да сте сигурни, че всеки глас за ГЕРБ е в интерес на развиването на бизнеса и работните места, тъй като единствено по този начин можем да имаме развита стопанска система, а от тук повече работни места и по-високи приходи “, разяснява Гуджеров.



Той подчертава най-много на това, което ще бъде направено в идващия мандат, в случай че още веднъж ръководи ГЕРБ в община Раковски.



"Повечето от вас са майки, по тази причина уповавам се, че ще ви развеселявам с това, което следва да бъде направено за децата. Относно учебната инфраструктура ще изградим спомагателни класни стаи и физкултурен салон в ОУ "Хр.Смирненски " и ОУ "Хр.Ботев ", ще рехабилитираме дворните пространства в учебните заведения в Белозем и Стряма. За детските градини сме планували създаване на физкултурни салони в "Иглика ", "Детелина " и "Синчец " в Белозем. При нужда ще отворим и нова градинска група ", подсигурява пред 300 дами - чиновници на завода Павел Гуджеров.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР