Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Пазарджик инж. Иван

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Пазарджик инж. Иван
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет инж. Иван Панайотов представи своята платформа за управление на Пазарджик пред Сдружението на предприемачите и работодателите

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Пазарджик инж. Иван Панайотов и претендентите за общински съветници Найден Шопов, Евтим Янев и Даниел Мирчев се срещнаха с членовете на Сдружението на бизнесмените и работодателите.

„ В платформата за ръководство на Пазарджик сме заложили три значими аспекта. Те са съблюдаване на разпоредбите и правда, стратегическо обмисляне за 25 години напред и носене на политическа отговорност при несъблюдение на програмата. Гарантирам, че ще има разговор сред централната и локалната власт за увеличение на държавното и европейското финансиране за Пазарджик “, съобщи Панайотов. Работодателите желаеха от него преразглеждане на методиката за заплащане на такса боклук. Сега компаниите заплащат 13 промила такса боклук, което е измежду най-високите в страната.



„ Ние ще подсигуряваме на бизнеса успокоение, бистрота на публичните поръчки и постоянно заплащане по договорите, по които общината е сътрудник “, увери пред работодателите регионалният координатор на ГЕРБ и претендент за общински консултант Найден Шопов. На собствен ред Евтим Янев проучва пазара на труда в Пазарджик. Според данните, изнесени от него, 2500 души от общината пътуват всекидневно до Пловдив, с цел да работят там. „ Решенията за връщането на младежите в града минават през дуалното образование, възстановяване на изискванията за вложения и конкуренция сред компаниите “, бе безапелационен Иван Панайотов. В умозаключение той сподели: „ Сключвам публичен контракт за положително ръководство с вас и всички поданици на Пазарджик. Ще го съблюдавам прецизно. С целия си професионален път до в този момент съм потвърдил, че съм почтен и виновен човек “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР