Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Куклен Мария Белчева

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Куклен Мария Белчева ...

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Куклен Мария Белчева и кандидатите за общински съветници дариха градски часовник на читалището.


Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Куклен Мария Белчева и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ - Куклен дариха градски часовник на читалището в града.

Той ще бъде поставен на кулата на сградата на НЧ „Н. Вапцаров – 1909“. В продължение на дълги години часовниковата кула на Читалището е зеела празна, след като преди години старият градски часовник е свален. С дарението кандидат-кметът втори мандат Мария Белчева и кандидатите за общинските съветници имат за цел да запълнят тази празнота и да придадат красив облик на кулата, символ на Куклен. Часовникът е специално изработен за мястото, на което ще бъде поставено, а след залез слънце, циферблатът му ще свети, за да показва часът денем и нощем, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

На церемонията по даряването присъства и народният представител от ГЕРБ и председател на Комисията по отбрана ген.Константин Попов. „Знам, че Мария Белчева и нейният екип са дейни, амбициозни и компетентни хора, които знаят как да превърнат община Куклен в привлекателно място за живот. Това дарение го показва, както и всичко, което успяха да свършат през изминалите 4 години. С помощта на правителството на Бойко Борисов бяха отпуснати над 1 милион лева за инфраструктурни обекти. 350 000 лв. от тях бяха за реконструкция и ремонт на улици в индустриалната зона, която е част от Тракия икономическа зона. Останалите близо 650 000 лв . бяха предвидени за други шест улици в град Куклен. Беше отпуснато и допълнително финансиране по програмата на МОН за ИКТ технологии в образованието, като сред одобрените бе и детска градина „Приятели” в Куклен. Това са само част от нещата, които успя да свърши Мария Белчева и нейния екип. Убеден съм, че добрите неща за Куклен предстоят, но ни трябва вашето доверие и подкрепа. За това изберете ГЕРБ и номер 43 в бюлетината, за да бъде довършено започнатото“, призова присъстващите на церемонията жители на Куклен ген. Попов. Специални гости на събитието бяха "космическият глас" народната певица Валя Балканска и гайдарят Петър Янев, които поздравиха присъстващите с вълнуващи родопски песни.
Източник: novini.bg