Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Божурище Мартин Асенов

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Божурище Мартин Асенов
Коментари Харесай

Николина Ангелкова: Божурище ще има още по-добро европейско бъдеще с кандидата на ГЕРБ за кмет Мартин Асено

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Божурище Мартин Асенов ще работи отдадено, с неговите лидерски качества и със мощния му тим Божурище ще има още по-добри европейски вероятности. Така регионалният координатор на ГЕРБ за София област Николина Ангелкова се обърна към локалните поданици.

Ангелкова и Асенов разискаха с хората бъдещото развиване на района. На срещата бе и Красимир Велчев, член на ИК на ГЕРБ и заместител - ръководител на Парламентарната група на партията.

Мартин Асенов ще има цялата поддръжка на кабинета, което е поръчител за стабилността, икономическия напредък и по-добра обществена среда за хората, увери Ангелкова. Тя добави, че Божурище може да играе значима роля на капиталовата карта на България поради капацитета си и целите на държавното управление за ускорено развиване, индустриализация и откриване на от ден на ден работни места.

Областният координатор подчертава, че в програмата на претендента за кмет на Божурище са заложени повече вложения в опазване на здравето и пътна инфраструктура.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет Мартин Асенов има поддръжката на държавното управление. Бъдете горди - най-старото летище на Европа е тук, съобщи на собствен ред Красимир Велчев.

ГЕРБ е поръчител за нашето европейско развиване, уточни от своя страна Асенов и добави, че ще работи за по-добра вероятност за съгражданите си и общината. Ще бъда пред Вас постоянно открит, почтен и честен, с цел да реализираме дружно по-добър прогрес на нашия град, акцентира той. Не давам обещание на едро, а предлагам единствено изпълними неща, съобщи претендент кметът на Божурище.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР