Кандидатът на ГЕРБ Стоян Настанлиев е новият кмет на девинското

...
Кандидатът на ГЕРБ Стоян Настанлиев е новият кмет на девинското
Коментари Харесай

ГЕРБ спечелиха частичните избори в с. Беден, БСП оспорва изборите

Кандидатът на ГЕРБ Стоян Настанлиев е новият кмет на девинското село Беден, откакто той получи 121 действителни гласа от втория тур на частичните локални избори. Това излиза наяве от решение на Общинската изборна комисия в Девин, с което Настанлиев е разгласен за кмет на обитаемото място. Опонентът му Николай Димов от Българска социалистическа партия е получил 112 гласа.

 
На изборите през вчерашния ден са дали своят вот общо 245 души или изборната интензивност е била към 70%, като 10 бюлетини са били зачетени като недействителни, а две са пуснати, без да са посочени нито един от претендентите. Изборният ден е протекъл без тъжби за нарушавания, само че протоколът на Секционната изборна комисия е подписан с „ Особено мнение “ от секретаря на СИК Росица Митева и член на СИК Виолета Манчева. От Областното управление на Българската социалистическа партия в Смолян оповестиха тази заран, че ще оспорват изборите в село Беден.
 
„ Ще оспорват изборите, поради цялостната акция “, разяснява ръководителят на Областният съвет на Българска социалистическа партия в Смолян Рабие Кьосева.

 
Според нея Българска социалистическа партия през днешния ден ще дадат конференция в София, където в елементи ще разгласят желанията и претекстовете си.
 
До частичните кметски избори се стигна, откакто определеният властник на постоянните избори на село Беден Захари Стоилов отпътува на гурбет във Франция.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР