Кандидатът на демократите за президент на САЩ Джо Байдън и

...
Кандидатът на демократите за президент на САЩ Джо Байдън и
Коментари Харесай

Байдън и Пенс почетоха жертвите на 9/11 в Ню Йорк, а Тръмп - в Пенсилвания

Кандидатът на демократите за президент на Съединени американски щати Джо Байдън и вицепрезидентът на страната Майк Пенс, и двамата с маски, участваха на възпоменателната работа в Ню Йорк във връзка 19 година от терористичните офанзиви на 11 септември 2001 година, до момента в който президентът на Съединени американски щати участва на възпоменателно събитие в Пенсилвания, където се разруши един от отвлечените самолети, осведоми " Ройтерс ".

Байдън и Пенс се поздравиха с лакти, една от многото промени на събитието поради пандемията от ковид. Вирусът умъртви п овече от 191 000 души в Съединени американски щати, в това число 32 700 в щата Ню Йорк.

Около 200 души, в това число Андрю Куомо, губернатор на Ню Йорк, и сенатор Чук Шумър, се причислиха към годишнината, на която родственици на жертвите прочетоха имената на близо 3000 души, които починаха, откакто два отвлечени пътнически самолета се врязаха в кулите близнаци, трети аероплан се заби в Пентагона, а четвърти падна в Шанксвил, Пенсилвания.

Подобна възпоменателна гала се организира в Пентагона и Шанксвил.

" Единственото нещо, което стоеше сред врага и смъртоносния удар в сърцето на американската народна власт, бе смелостта и решителността на 40 мъже и дами - невероятните пасажери и екипаж на полет 93 ", сподели Тръмп пред събралите се хора.

Байдън също ще посети Шанксвил по-късно през днешния ден. Преди да се качи на самолета в родния си щат Делауеър, Байдън даде обещание да не оповестява вести по време на днешния ден.

" Няма да приказвам за нищо друго с изключение на за 9/11. Ние спряхме всички реклами ", заяви той.

Тръмп и Байдън няма да пресекат пътищата си в Пенсилвания , основен щат на изборите на 3 ноември.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР