Кандидатът на демократите за президент Джо Байдън избра за свой

...
Кандидатът на демократите за президент Джо Байдън избра за свой
Коментари Харесай

Джо Байдън избра бивш прокурор за свой вицепрезидент

Кандидатът на демократите за президент Джо Байдън избра за собствен претендент за вицепрезидент сенаторката от Калифорния Камала Харис.

55-годишната Харис има късмет да стане първата чернокожа жена вицепрезидент в историята на Съединени американски щати. Камала Харис ще бъде подобаващ сътрудник на Байдън в борбата му с президента републиканец Доналд Тръмп за Белия дом, разяснява “Ройтерс “.

" Имам голямата чест да разглася, че избрах Камала Харис - смел бранител на елементарните хора и един от изтъкнатите държавни чиновници, за собствен претендент за вицепрезидент ", заяви в Туитър 77-годишният Байдън.

Камала Харис е била основен прокурор на Калифорния, където е работила със сина на Джо Байдън - Бо Байдън, който умря преди пет години.

" Наблюдавах по какъв начин те двамата се бореха против огромните банки, помагаха на служащите, защитаваха дамите и децата от малтретиране. Бях горделив тогава, и в този момент ще бъда горделив, че тя е мой сътрудник в тази предизборна акция ", добави Байдън, представен от Франс прес.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР