Кандидатът на Демократическата партия за президент на САЩ Джо Байдън

...
Кандидатът на Демократическата партия за президент на САЩ Джо Байдън
Коментари Харесай

Байдън: Ако стана президент на САЩ, маските ще са задължителни в целия междущатски транспорт

Кандидатът на Демократическата партия за президент на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че в случай че бъде определен, ще направи маските наложителни в целия междущатски превоз, съобщи „ Ройтерс “.

" Като президент ще направя наложително носенето на маски във всички федерални здания и във всички типове междущатски превоз, тъй като маските избавят живот - точка! Носенето на маски не е политическа декларация, а теоретичен императив ", съобщи Байдън в предизборна тирада в щата Делауер.

Според Байдън всички поданици на Съединени американски щати би трябвало да получат ваксина против ковид гратис, незабавно щом бъде създадена.

Щом получим безвредна и ефикасна ваксина, тя би трябвало да стане безвъзмездна за всички, без значение от съществуването или неналичието на застраховка - имунизацията би трябвало да бъде безвъзмездна и налична за всички, съобщи Байдън, представен от ТАСС.

Две фармацевтични компании оповестиха през вчерашния ден, че се възобновява тестването в Съединени американски щати на техните евентуални ваксини, съобщи „ Асошийтед прес “.

Тестването на имунизацията на " АстраЗенека " беше спряно от началото на септември, а на тази на " Джонсън енд Джонсън " - при започване на предходната седмица, откакто доброволец разви сериозен здравен проблем. Компаниите обявиха, че в петък са получили позволение от регулатора - Агенцията за надзор на храните и медикаментите, за рестартиране на изпитванията в Съединени американски щати. Тестването на имунизацията на „ АстраЗенека “, взаимна разработка с Оксфордския университет, към този момент е обновено в Обединеното кралство, Бразилия, Южна Африка и Япония. Изпитванията включват 30 000 души в Съединени американски щати.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР