Кандидатът на БСП за кмет на район „Искър” Борис Цветков

...
Кандидатът на БСП за кмет на район „Искър” Борис Цветков
Коментари Харесай

БСП сезира държавните органи за изборни нарушения в столичния район „Искър”

Кандидатът на Българска социалистическа партия за кмет на регион „ Искър” Борис Цветков ще внесе в Министерски съвет, Столичен общински съвет и Министерство на вътрешните работи декларация и видеозаписи от балотажа, на които съгласно него се виждат нарушавания, осведоми БГНЕС.

По думите му претендентът на ГЕРБ Ивайло Цеков, който беше определен за кмет на столичния регион, контактува, провежда и координира действия с ромски лидри и престъпно проявени лица.

Снимка: БГНЕС

Видеозаписите са направени от охранителна камера на магазин, който се намира в съседство до заведение, където са водени диалози, изясни Цветков.

Картата на София остава „ синя ”, само че с „ червен ” пробив На балотажа ГЕРБ-СДС завоюваха 11, Демократична България – 8, Българска социалистическа партия са с един партиен и един подсилен самостоятелен, а три региона ще бъдат ръководени от самостоятелни претенденти

„ През целия избирателен ден претендентът за кмет на ГЕРБ е контактувал с известни на органите на реда, а и на самия кв. „ Дружба”, лица с присъщи имена Боци, Черния и така нататък Според ОИК разликата е единствено 114 гласа. Открихме няколко протокола – да вземем за пример в 17 секция гласувалите с невалидна бюлетина са Борис Цветков са половината, в сравнение с в целия различен район”, добави социалистът.

Снимка: БГНЕС

От левицата упорстват министър председателят и ръководител на ГЕРБ Бойко Борисов – да се разграничи дейностите на на Цеков и да се спре клетвата на определения кмет Ивайло Цеков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР