Кандидатът на БСП за кмет на район Илинден Георги Томов

...
Кандидатът на БСП за кмет на район Илинден Георги Томов
Коментари Харесай

Кандидатът на БСП за кмет на Илинден се видя със запасни офицери

Кандидатът на Българска социалистическа партия за кмет на регион " Илинден " Георги Томов беше хазаин на среща със столичното управление на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса (СОСЗР). На нея му беше връчена членска карта за районната организация на СОСЗР персонално от ген. Стефан Стефанов – ръководител на СОСЗР София-град.

На събитието участваха претендентите за общински съветници от листата на Българска социалистическа партия Владимир Данев и ген. Иван Мечков, полк. о. з. Павел Станев – основен секретар на СОСЗР, полк. Кирил Шакрачки – ръководител на регионалния съвет на СОСЗР и други членове на съюза, както и заместник-председателят на Политическа партия " Обединена Социалдемокрация " Иван Банков.

На срещата бяха дискутирани разнообразни тематики, измежду които разпространение на активността на СОСЗР, значимостта на съюза и сходни организации за поддържането на българския дух, както и нуждата от осъществяване на военно-обучителни акции измежду подрастващите.

Георги Томов заявява пред участниците в събитието, че, като бъде определен за кмет на регион " Илинден ", ще предприеме нужните дейности по обезпечаване тук-там за срещи на членовете на СОСЗР, както и осведомителна активност за популяризирането на активността на съюза.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР