Кандидатът на „БСП за България“ за кмет на община Бургас

...
Кандидатът на „БСП за България“ за кмет на община Бургас
Коментари Харесай

Николай Тишев: На 27 октомври заедно можем да променим посоката за развитие на общината

Кандидатът на „ Българска социалистическа партия за България “ за кмет на община Бургас Николай Тишев не стопира с обиколката си на обитаемоте места, където беседва с хората за локалните проблеми и тяхното решение. Той организира среща и с поданици на отдалечения бургаски квартал „ Рудник “, дружно с претендентите за общински съветници Живко Господинов, Чанко Мирчев и Зорница Петрова. „ На 27 октомври дружно можем да променим посоката за развиване на общината “, съобщи Тишев.
„ Никой от ръководещите не е идвал тук, с цел да се поинтересува за проблемите в квартала “, разясниха хората по време на срещата. Като най-сериозни въпроси те показаха окаяното положение на улиците, неналичието на аптека, превоза и зачестилата битова престъпност.
„ Проблемът с битовата престъпност е сериозен на доста места. Община Бургас има задоволително запас и потенциал да се погрижи за публичния ред. Във „ Визия за Бургас” сме планували две съответни стъпки: първо - общинска физическа защита във всяко село и квартал на общината и второ - видеонаблюдение в действително време, както и директна връзка сред екипите на общинска защита и полицията “, акцентира Николай Тишев и добави, че Община Бургас има финансовата опция да обезпечи по един автомобил и двама общински служители на реда във всяка една териториална единица. Отделно общинската защита може да координира дейностите си с шефовете на учебни заведения на територията на община Бургас, за предварителна защита както на разпространяването на опиати към образователните заведения, по този начин и на насилието измежду подрастващите. Кандидат-кметът обясни и останалите цели, залегнали в програмата на Българска социалистическа партия за ръководство.
Председателят на Българска социалистическа партия – Бургас и втори в листата Живко Господинов срещна присъстващите с питанията и докладните, които са входирали и отстоявали общинските съветници на левицата през миналия мандат в локалния парламент.
Зорница Петрова от своя страна съобщи, че отношението към крайните квартали на Бургас би трябвало да се промени. „ Ще работя за решаването на поставените проблеми “, сподели още тя.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР