Кандидатът на БСП Митко Антов и издигнатият от Инициативен комитет

...
Кандидатът на БСП Митко Антов и издигнатият от Инициативен комитет
Коментари Харесай

Балотаж на изборите за кмет в Макреш

Кандидатът на Българска социалистическа партия Митко Антов и издигнатият от Инициативен комитет Веселин Велков ще вземат участие на втори тур от частичните локални избори за кмет на община Макреш. Това заяви за Българска телеграфна агенция Петър Тодоров, ръководител на Общинската изборна комисия в Макреш.

Нито един от четиримата претенденти за кмет на община Макреш не съумя да събере повече от 50 % от гласовете на гласоподавателите.

Най-много гласове на първия тур завоюва Митко Антов за който са дали своят вот 340 гласоподаватели или 38,68 % от всички дали своят вот. След него са подрежда Веселин Велков, самостоятелен претендент, повдигнат от Инициативен комитет с резултат от 227 гласа или 25,82 %. Двамата ще вземат участие на втори тур на изборите на 27 май.

Кандидатът на ГЕРБ Николай Ненчев е трети с 179 гласа и 20,36 %, четвърти е Цветомир Николов, самостоятелни претендент, повдигнат от Инициативен комитет с 129 гласа и 14,69 %. Изборният ден в община Макреш завърши при 75,18 % изборна интензивност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР