Кандидатът на американската Демократическа партия за предстоящите президентски избори Джо

...
Кандидатът на американската Демократическа партия за предстоящите президентски избори Джо
Коментари Харесай

Байдън разкритикува остро Тръмп, че пренебрегва рисковете от коронавируса

Кандидатът на американската Демократическа партия за идните президентски избори Джо Байдън насочи остри нападки против президента Доналд Тръмп, че е пренебрегнал рисковете от ковид. Той го упрекна, че е виновен за гибелта на хиляди американци, която е можело да бъде избегната, и даде обещание координирани дейности на национално ниво против епидемията, в случай че бъде определен, съобщи Ройтерс.

Този президент би трябвало да си иде, съобщи Байдън. Говорейки за признанието на Тръмп, че обществено е омаловажил последствията от вируса, макар че е знаел какъв брой съществени са те, Байдън съобщи: " Той знаеше това и не направи нищо. Това граничи с закононарушение ", отбелязва Асошиейтед прес.

Байдън приказва на среща с гласоподаватели, проведена от телевизия Си Ен Ен в град Музик, покрай родния град на демократа - Скрантън, щата Пенсилвания. Това бе първата демонстрация от този жанр за Байдън след формалното му номиниране от партията предишния месец.

Зрителите имаха рядката опция да проследят по какъв начин Байдън дава отговор на въпроси от хора, чиито гласове се надява да завоюва през ноември. Събитието протече по необикновен метод. Участниците бяха спрели колите си край сцена, на която стояха Байдън и водещият на събитието, и задаваха въпросите си оттова. Срещата се състоя на паркинг до бейзболен стадион, с цел да се обезпечи безвредна отдалеченост.

Кандидатът на демократите оспори изрично догатката на Тръмп, че до седмици ваксина против ковид ще е налице. Той предизвести американците да не имат вяра на думите на президента. Идеята, че ще се появи ваксина и на следващия ден всичко ще е наред, е просто безразсъдна, сподели Байдън-
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР