Кандидат за президент на Републиканската партия и бивш губернатор на

...
Кандидат за президент на Републиканската партия и бивш губернатор на
Коментари Харесай

Крис Кристи се изправя срещу домакина на „View“ за „обидно“ предположение, че неговите гласоподаватели ще „привъртят към Ники Хейли“

Кандидат за президент на Републиканската партия и някогашен губернатор на Ню Джърси. Крис Кристи даде ясно да се разбере на домакините на „ The View “ в сряда неговите поддръжници няма да отидат безусловно при Ники Хейли, в случай че той отпадне.

Ко-водещата на „ The View “ Алиса Фара Грифин сподели на Кристи, че би се радвала гласоподава за него на първичните избори на републиканците, само че го попита за какво не заложи цялата си тежест зад Хейли, за която Грифин сподели, че ще поддържа на първичните избори предходния ден, с цел да консолидира поддръжката си, „ знаейки какъв брой рисков е “ Доналд Тръмп.

Кристи сподели, че Хейли не може да победи Тръмп, „ тъй като не желае “ и цитира политик от Южна Каролина, с който неотдавна е приказвал, че Хейли би „ яла чаша “, с цел да бъде вицепрезидент на Тръмп.

Грифин се базира на скорошно изследване на публичното мнение и допусна, че Хейли може да изпревари Тръмп в Ню Хемпшир, в случай че има марж от гласоподаватели на Кристи.

Кандидатъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР