Кандидат за Дъблин на европейските избори казва, че трябва да

...
Кандидат за Дъблин на европейските избори казва, че трябва да
Коментари Харесай

ЕС трябва да играе роля в жилищната криза, казва кандидатът за евродепутат от Дъблин

Кандидат за Дъблин на европейските избори споделя, че би трябвало да се направи повече в Европейския съюз, когато става въпрос за жилищната рецесия в Ирландия.

Шинейд Гибни, която се кандидатира като претендент за социалдемократите, сподели, че жилищата, климатът и Газа са били трите съществени казуса на платното.

Говорейки пред Breakingnews.ie, госпожа Гибни прикани за Реакцията в целия Европейски Съюз на жилищното настаняване, сходна на това, което се наблюдаваше по време на пандемията от Covid-19.

„ Ще упорствам за проект за деяние в целия Европейски Съюз по отношение на налични жилища, който ще бъде на същото равнище на отговора на Covid, който видяхме на равнище Европейски Съюз.

„ Съществуват и способи, по които Европейски Съюз попречва способността на Ирландия на вътрешно равнище в действителност да подтиква по-добра реакция при рецесия за налични жилища. Има ограничения на фискалната политика, да вземем за пример, които блокират етническата принадлежност на Ирландия във връзка с реакцията при рецесия. Има и средства, които евентуално бихме могли да отключи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР