Кандидат-президентската двойка на Демократическата партия - Джо Байдън и Камала

...
Кандидат-президентската двойка на Демократическата партия - Джо Байдън и Камала
Коментари Харесай

Джо Байдън и Камала Харис за първи път заедно на предизборно участие

Кандидат-президентската двойка на Демократическата партия - Джо Байдън и Камала Харис се появиха за първи път дружно на взаимна обществена демонстрация в Уилмингтън, щата Делауеър, съобщи " Ройтерс ".

Противоепидемиологичните ограничения им попречиха да провеждат всеобща демонстрация с доста симпатизанти. Вместо това те разговаряха с кореспонденти в полупразен физкултурен салон .

Кандидатът на Демократическата партия за президент на Съединените щати Джо Байдън показа Камала Харис и разгласи, че няма никакви подозрения, че е направил верния избор .
 Тръмп: Байдън обиди афроамериканците
Тръмп: Байдън обиди афроамериканците

След провокативен въпрос за тест за умствени качества

След това акцентира: " А изборът, който ще създадем през ноември, ще реши бъдещето на Америка години напред. "

Камала Харис построи речта си с главен акцент - несправянето на сегашния президент с пандемията от ковид.

" Америка има потребност от помощ, а вместо протегната ръка се изправя пред президент, който се грижи повече за себе си, в сравнение с за народа, който го е избрал. Това е президент, който прави по този начин, че всяко едно предизвикателство става извънредно мъчно за превъзмогване " акцентира Камала Харис. И продължи: " Няма страна, която да не е наранена от ковид, само че повода Съединените щати да бъдат толкоз тежко наранени, се дължи на неумението на президента Тръмп да подходи съществено към казуса . Той пропусна тази опция още в самото начало. "

Харис е първата чернокожа жена, препоръчана за вицепрезидент. Байдън не пропусна да обърне внимание на този факт с думите: " Тази заран тези момиченца в Америка, които се усещат подценявани или подценявани, изключително тези от тях, които са афроамериканки, сигурно ще почувстват смяната - те за първи път ще имат опция да се възприемат по по-различен метод ".
 Джо Байдън в сериозна конкуренция по набиране на дарения
Джо Байдън в сериозна конкуренция по набиране на дарения

Камала Харис гледа към Белия дом

От своя страна Камала Харис, която е с южноазиатски генезис, означи, че преди нея е имало доста " борбени и амбициозни дами , с помощта на чиято всеотдайност, увереност и неизменност тя през днешния ден може да се кандидатира за поста вицепрезидент ".

От своя страна президент Доналд Тръмп разяснява новата кандидат-президентска двойка, припомняйки, че предходната година сред Байдън и Харис е имало различия .

" Тогава Харис сподели ужасни неща за Байдън - тя намерено му се подигра . Ето за какво считам, че изборът е опасен ", обърна внимание президентът Тръмп.

В същото време по време на взаимната изява в Уилмингтън Байдън и Харис демонстрираха обвързаност един към различен.

Харис сподели трогателни думи за сина на Байдън , умрял през 2015 година.

В рамките на проявата бе оповестена акция за набиране на средства в помощ на предизборната конкуренция на кандидат-президентската двойка. Само за 24 часа бяха събрани 26 милиона $ , като бе регистрирано, че 150 000 души вземат участие за първи път в сходен вид подаяние.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР