Кандидат-президентът за втори мандат Румен Радев потвърди, че ще участва

...
Кандидат-президентът за втори мандат Румен Радев потвърди, че ще участва
Коментари Харесай

Радев обеща, че ще има дебат с Анастас Герджиков преди балотажа

Кандидат-президентът за втори мандат Румен Радев удостовери, че ще взе участие в спор с съперника си Анастас Герджиков  преди балотажа на изборите идната седмица.

По думите му отводът му за спор до момента е бил поради желанието му да се отнася еднообразно към всички жители и невъзможността да дебатира с всички претенденти.

" Най-напред желая да благодаря на всички българи, които дадоха своя избор за бъдещето на България, тъй като то не им е безразлично. Специални благодарности на цялата изборна администрация, на чиновниците на полицията, на всички, които способстват за провеждането на тези избори От сърце благодарим на стотиците хиляди, които поддържат нашия тандем с госпожа Йотова ", сподели още Радев. 

Той посочи, че е ясно, че ще има балотаж за втори тур. Какви са резултатите съгласно първите екзитполове - четете тук. 

" Резултатът все още дава оптимизъм, само че ще бъде неточност да си мислим, че изборите са предрешени. На този балотаж ще се сблъскаме с партийно проведения избор на картела на статуквото . Единственият метод да победим големите му запаси, да надделеем над лъжата, операцията, заканите е да бъдем мобилизарани. Нямайте подозрение, че мобилизацията на партиите на статуквото, ще бъде цялостна ", добави още Румен Радев.

Румен Радев49.3% Анастас Герджиков25% Мустафа Карадайъ9.8% Лозан Панов4.2% Костадин Костадинов3.9%  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР