Кандидат-президентът Веселин Марешки изригна срещу поредния скок на цените на

...
Кандидат-президентът Веселин Марешки изригна срещу поредния скок на цените на
Коментари Харесай

Марешки показа нагледно с колко днес картелът граби българите през горивата

Кандидат-президентът Веселин Марешки изригна против следващия скок на цените на горивата. Той пусна в интернет свое видео от бензиностанция в София и разобличи голямата разлика сред справедливите цени и тези на картела. В клипчето се вижда по какъв начин зарежда неговия автомобил и че си икономисва цели 60 лв.!

„ Проверих по какъв начин са цените в София. Заредих и аз. Вижте какъв брой ми струваше! Вижте с какъв брой ви грабят управлявали и ръководещи! Докога ще търпите това безсрамие да продължава?!”, споделя Марешки. Защо в една Турция президентът и ръководещите могат да се оправи със спекулата, а нашият президент и министри- не”, пита риторично водачът на ВОЛЯ.

„ Изберете 23- мен и ВОЛЯ, с цел да живеете по-богато още от на следващия ден, не да чакате с напразни очаквания още 30 години! За да не храните следващите некадърни крадци с парите си, изкарани с толкоз труд! Излезте и гласувайте с 23! Само аз и ВОЛЯ можем да се противопоставим на този обеден обир от народа! Събудете се, българи!”, приканва в поста си във Facebook политикът –предпиремач.

Скандалното видео можете да видите тук:

https://fb.watch/9e5T6rI5EY/

https://www.youtube.com/watch?v=64ln0NcEqwI
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР