Кандидат-президентът на Българския футболен съюз (БФС) Георги Захариев говори пред

...
Кандидат-президентът на Българския футболен съюз (БФС) Георги Захариев говори пред
Коментари Харесай

Георги Захариев: Няма да спечели кандидатът с най-добра програма, а този с най-голямо влияние в клубовете

Кандидат-президентът на Българския футболен съюз (БФС) Георги Захариев приказва пред публицистите при идването си на Извънредния избирателен конгрес на централата, след който се чака да стане ясно името на новия началник на футболната ни централа.

Футболният сътрудник изрази съжалението си, че евентуално успеха няма да бъде за претендента с най-хубава стратегия, а за този с най-голямо въздействие в клубовете.

" Ситуацията в българския е футбол е такава, каквато е в страната. Това, което ни сплотява в кого не харесваме. Със сигурност има подмолни игри и сделки, тъй че е несъмнено, че няма да завоюва нито претендентът с най-хубавата стратегия, нито този, който приказва най-добре. Ще завоюва този с най-голямо въздействие в клубовете. Надявам се той да бъде човек, който припознава като новото ", разяснява Захариев.

Запитан дали той би влезнал в идващия Изпълком на БФС, кандидатът за управителния пост отговори следното: " При мен влизането ми в Изпълкома е малко по-сложно, тъй като би трябвало да приключа лиценза си на сътрудник. За да направя тази жертва, би трябвало да съм доста сигурен, че ще се работи в вярната посока ".

Извънредният избирателен Конгрес на БФС стартира през днешния ден в 10:30 часа, а събитието ще бъде излъчено НА ЖИВО в YouTube канала на БФС.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР