Кандидат-президентът Лозан Панов е на крачка от това да „скъса“

...
Кандидат-президентът Лозан Панов е на крачка от това да „скъса“
Коментари Харесай

Лозан Панов къса с ДеБъ: Румен Радев и Петков се разбраха с Гешев, пратиха Спецов да ме плаши!

Кандидат-президентът Лозан Панов е на крачка от това да „скъса“ с Демократична България, която го поддържа за „Дондуков“ 2 поради опасения, че щяла да съобщи идеята и да се опита да образува постоянно държавно управление с присъединяване на Българска социалистическа партия.

В просторно фейсбук ревю Лозан Панов изяснява, че се страхувал точно от изменничество от страна на градската десница.

„Днес, цели три десетилетия след рухването на Желязната завеса, а ние към момента сме „ мухите “, които „ угоените паяци “, служили на репресивната машина на някогашната Държавна сигурност, не престават да ловят в своите клопки. Ренесансът им стартира при ръководството на Симеон Сакскобургготски (2001-2005), а с идването на Бойко Борисов и дванадесетте години негово ръководство, те ни предложиха най-грозното и най-уродливото, което тази машина можеше да създаде.

Днес те са принудени да търсят един по-перфиден метод, с цел да ни заловен още по-здраво в своя капан. „ Паяжините “ им още веднъж са крепко оплетени посредством медиите, от чиито страници и екрани цинично ни гледа новият ни „ избавител “. До него с гордо вдигната глава в Инициативния му комитет са се наредили една дузина, обществено извести ченгета, публично свързани с Държавна сигурност, които през днешния ден се смятат за престижите, издигнали сегашния ни държавен глава за президент“, написа Панов в увода си.

В подтекста на облика на Бойко Борисов и тогавашния му заместител Цветан Цветанов като Батман и Супермен от 2009-а година, той намесва и „Продължаваме промяната“, въпреки завоалирано:

„Фалшивите обещания се сипят и през днешния ден, а протичащото се изумително припомня за 2009 година, когато Бойко Борисов и Цветан Цветанов като Батман и Супермен, на които изумително наподобяват някои нови момчета в политиката ни през днешния ден, громяха от тв приемника корупцията на всички равнища. Корените на новите момчета, които ще ни „ избавят “, още веднъж водят към „ угоените паяци “. Анимационните филмчета с громенето на корупцията, благи хора, са единствено прахуляк във Вашите очи, а за същинско наказателно гонене се изисква работеща прокуратура“.

„Главният прокурор е единственият, който има изключителните пълномощия да стартира наказателно гонене против който и да било и единствен той може да стопира този развой. Защо никой не пита господин Радев с вдигнатия пестник, къде отиде в тази връзка планът му за конституционни промени. Къде е Демократична България, която се бори за правосъдна промяна, за какво не задава този въпрос? Защо никой не желае да признае, че сценаристите са блъснали господин Радев крепко през ръцете и смяна не е имало и няма да има при неговото управление“, пита претендентът за „Дондуков“ 2.

И аз изцяло го разбирам, за какво той настойчиво бяга от нашия спор. Г-н Радев, не се опасявайте, излезте от пашкула на ченгетата, в който сте се свил. Аз също съм бил част от държавната власт през последните седем години и не се опасявам, за разлика от Вас, от подобен спор. Дано гласоподавателите съумеят да си отговорят на въпроса – за какво е по този начин, зове още Панов.

И обръща реториката към шефката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която дълго кадрувала по думите му във Висш съдебен съвет, както и която подкрепила избора на Иван Гешев за основен прокурор.

„Президентът, повдигнат от госпожа Нинова, обезпечи безпрепятственото възкачване на господин Гешев „ на трона “, който ще подсигурява сигурността на крадците през идващите години.

Демократична България би направила същинско изменничество към гласоподавателите си, които имат вяра в идеята „ правосъдна промяна “, в случай че подмолно крои проекти да ръководи с госпожа Нинова, която даде всичко от себе си за безпрепятственото и дефинитивно завземане на правосъдната ни система. Днес рожбите на угоените паяци – Румен Радев и Бойко Борисов – играят етюди на сцената, до момента в който сценаристите зад кулисите, се смеят цинично на наивността ни.

Опасявам се, че водачите на партията, която сякаш ме поддържа на тези избори, са на път на предадат всички тези, които имат вяра, че те ще изчистят „ угоените паяци “ на някогашната репресивна машина на комунистическия режим“, написа още Панов, очевидно гневен поради прогнозите, че огромна част от градската десница или няма да гласоподава на първи тур за държавен глава, или ще поддържа Радев, а не него.

И прибавя:

„Нека да напомня в резюме какво претърпях при това уродливото лице, което ченгетата ни инсталираха да се гаври с достолепието ни в продължение на 12 години. След обществения ми отвод да послужвам на този режим (за тези, които са не запомнили, дано си напомнят СМС-ът, който Бойко Борисов ми изпрати по време на съвещание на ВСС), последва див, по скотски първичен, само че пък за сметка на това многолик тормоз върху фамилията ми. Тандемът Борисов-Пеевски е артикул на една и съща машина, тъй като генезисът на Движение за права и свободи се крие в някогашната Държавна сигурност.

Заради позицията, която заемам в правосъдната власт, през днешния ден аз още веднъж съм един от първите, които изпитват на гърба си „ смяната “, която пристигна с новата власт. Всъщност едно от първите дейности на Радевото държавно управление бе да смени шефа на най-голямата „ бухалка “ на Борисов – Националната организация по приходите. От биографията на новия началник – господин Румен Спецов, научих, че в предишното е бил данъчен контрольор, занимавал се е освен това с „ особени случаи “. След това обаче си тръгнал от организацията и от мастит данъчен се трансформирал в цялостен дилетант, пък взел, че си купил и компания с големи отговорности по Данък добавена стойност.

Вместо да уведоми прокуратурата, господин Спецов намерил клошар, на който продал сдружението, и по този начин се избавил и излязъл от злополучната договорка чист като сълза, с цел да се върне преди няколко месеца на бял кон в приходната ни администрация. По остарял прокурорски бит господин Гешев „ изпра “ и господин Спецов, от което излиза наяве, че момчетата са съумели някак да се схванат. Същият господин Спецов изиска среща с мен, с цел да ме уведоми, че ще апелира решенията на съда по ревизионните ни актове със брачната половинка ми и терорът върху фамилията ми ще продължи.

Очевидно го бяха изпратили, с цел да ме обработи и да стана по-сговорчив с „ смяната “. Защото до този миг стоях встрани и не давах признаци, че я поддържам. В една естествена правова страна господин Спецов от дълго време щеше да е изправен в правосъдна зала като обвинен, само че ние не сме такава, а аз се борих през всичките тези години за смяна, а не за замяна. Ако имаше спор, щях да попитам стисналия юмрука антимафиот №1, който приканва „ Мутри, вън! “: Откога промяната на едни мутри с други се смята за битка с мафията?

Мили, толкоз доста и дълго лъгани, хора, събудете се, „ угоените паяци “ плетат крепко клопките си за всички нас и Ви мамят за следващ път грубо. Преди 12 години, търговците на въздействие в медиите, Ви убедиха, че една персона, обвързвана в предишното си с подземния свят като Бойко Борисов, ще пребори корупцията на Тройната коалиция и ще ни даде късмет за по-добър живот. Спомнете си още какъв брой дъна се отвориха от този момент! Днес е 10.11.2021г., благи хора, 32 години безкрайни неистини, обири и измами, до момента в който децата ни окончателно избягаха от това клето място. Румен Радев и Бойко Борисов/Анастас Герджиков са двете страни на еднакъв орден, благи хора!

Изправете се, благи хора, и накажете „ угоените паяци “. И изберете този, който е издържал теста на времето, тъй като времето никой не може да надхитри!“.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР