Кандидат-премиерът Асен Василев категорично заяви, че ПП няма да преговаря

...
Кандидат-премиерът Асен Василев категорично заяви, че ПП няма да преговаря
Коментари Харесай

Василев категоричен: Няма да преговаряме с ИТН

Кандидат-премиерът Асен Василев изрично съобщи, че Политическа партия няма да договаря с Има Такъв Народ за съставянето на държавно управление. А дали Кирил Петков ще бъде министър в новия проектокабинет зависи от диалозите с съдружните сътрудници и решението на партията, изясни Василев " Панорама " на Българска национална телевизия.

Днес президентът Румен Радев връчи изследователски мандат за сформиране на държавно управление на " Продължаваме промяната ", а неговата кандидатура беше показана за министър-председател.

" В момента към момента търсим поддръжка за програмата на този кабинет и методът, по който работи. Да тръгнем да сглобяваме кабинет преди да е ясно дали програмата и методът на водене на политика имат поддръжка и е преждевременно ".

" Продължаваме промяната " няма да договаря с групировката на Слави Трифонов. " Не, нямаме и желание. С господин Трифонов и изобщо с Има Такъв Народ като конструкция, ръководена по метода по който тя влезе в първия кабинет, имаме съществени разлики. Целите, които ние считаме, че би трябвало да се следват, е средствата да отиват при всички български жители и да се спре с това избрани компании да взимат огромни поръчки, да са авансово определени. Трудно виждам по какъв начин Политическа партия може да взаимодейства по този метод с някой. Затова ние търсим сега хора, които доста ясно желаят да застанат на страната на жителите. В цяла Европа имаме най-голямото неравноправие сред небогати и богати и главната причина за това е, че всички еврофондове отиват при авансово определени компании с авансово нагласени поръчки ", разяснява Василев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР