Кандидат-купувачът на пловдивския гранд Ботев - Антон Зингаревич е поставил

...
Кандидат-купувачът на пловдивския гранд Ботев - Антон Зингаревич е поставил
Коментари Харесай

Руският милиардер е поставил четири условия, за да вземе Ботев Пд, ето какви са те

Кандидат-купувачът на пловдивския гранд Ботев - Антон Зингаревич е сложил четири условия към Сдружение " Професионален футболен клуб Ботев Пловдив “ и даде период до понеделник за взимане на решение.

Настоящите притежатели на " канарчетата " ще проведат среща с членовете си през идващите часове и ще вземе решение дали да извърши настояванията му. Антон Зингаревич желае да придобие 60% от акциите на клуба.

Ето какво написаха актуалните притежатели след извършената среща:

" Водени от желанието ни да сме транспарантни със протичащото се в Ботев Пловдив, бихме желали да осведомяваме обществеността за развиването на договарянията за придобиване на част от собствеността на клуба.

В четвъртък (18 декември) в заседателната зала на клуба се организира среща с присъединяване на двама представители на кандидат-купувача господин Антон Зингаревич, двама представители на Сдружение ПФК Ботев (Радослав Кошински и Теодор Бочев), прокуриста на клуба Асен Караславов и Божидар Божилов.

На траялата няколко часа среща представителите на вложителя показаха изискванията, при които той би влезнал в клуба, като обявиха, че тези условия не подлежат на договаряне и промени.

Ето и самите условия в резюме:

1. Компания на господин Зингаревич желае да придобие 60% от акциите на клуба.

2. Желае да бъде подписан контракт за извънредно потребление от страна на бъдещия притежател на част от акциите на емблемата за периода на контракта, за който акциите ще са в него.

3. Сключване на контракт за обезпечаване на единодушие за присъединяване на ПФК Ботев АД в шампионата на България (това касае участието на сдружението в БФС и се практикува и сега).

4. Кандидат-купувачът не желае Сдружението да има собствен представител в Съвета на шефовете.

В договарянията с бъдещи сътрудници сдружението постоянно се управлява от кардиналната позиция за обезпечаване на безпроблемно дълготрайно развиване на клуба.

Отправена е и молба Сдружението да вземе кардинално решение по горните въпроси до неделя (20 декември вечерта), а представителите на господин Зигаревич да бъдат известени в понеделник заран.

Сдружението ще организира съвещания измежду членовете си през идващите часове и ще уведоми представителите на кандидат-купувача за решението в контрактувания период. Обществеността също ще бъде осведомена за решенията (каквито и да са те) навреме.

Документалната част може да се извърши в следствие (за началото на януари е планувано общо заседание на ПФК Ботев АД). "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР