Кандидат-кметът на ГЕРБ за пловдивския район „Северен" Стоян Алексиев и

...
Кандидат-кметът на ГЕРБ за пловдивския район „Северен" Стоян Алексиев и
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на район Северен в Пловдив Стоян Алексиев откри спортно състезание за хора в неравностойно положение

Кандидат-кметът на ГЕРБ за пловдивския регион „ Северен " Стоян Алексиев и претендентът за общински консултант от листата на партията Лариса Кътова откриха в парк „ Рибница " спортно съревнование за хора с увреждания под наслов „ Равни със здравите, само че по-силни духом! ", оповестиха от пресцентъра на партията.

Инициативата се провежда взаимно със съдружие „ Надежда за заслужен живот " с ръководител Веска Младенова. В благородната спортна конкуренция участваха над 70 души в 4 дисциплини – мятане на топка в цел, дърпане на въже, и други.

„ Поздравявам ви за мощната воля и борбеност, с която се включихте в надпреварата. Вашият непреклонен дух може единствено да бъде образец за подражателство ", обърна се Стоян Алексиев към участниците в надпреварата, откакто дружно с Лариса Кътова връчиха награди на спечелилите в обособените дисциплини.

Администрация, отворена и съпричастна към проблемите на хората и изключително към съгражданите в неравностойно състояние, подсигурява кандидат-кметът, в случай че на локалните избори на 27 октомври жителите на „ Северен " му гласоподават доверие. ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР