Кандидат-депутатите и водачи на листи на Солидарна България Мая Манолова,

...
Кандидат-депутатите и водачи на листи на Солидарна България Мая Манолова,
Коментари Харесай

Мая и Ваня драскат със спрей: Тук пак ще има паметник

Кандидат-депутатите и водачи на листи на " Солидарна България " Мая Манолова, Ваня Григорова и Георги Кадиев отидоха през днешния ден до демонтирания Паметник на руската войска и защото поради загражданията нямаше по какъв начин да се приближат до него, залепиха на оградата червени рози и написаха с червен спрей " Тук отново ще има монумент ", заяви " Дневник ".

" Тук отново ще има Паметник на Съветската войска и ще има отговорност за всички, които се пробваха да го поругаят, да го нарежат с флекс, да го унищожат. Те ще го възстановят още веднъж. С всички законови средства ще ги принудим го възстановят още веднъж, да го качат на постамента, там, откъдето го смъкнаха нелегално, срещу волята на българския народ и харчейки държавните пари ", съобщи пред оградата Мая Манолова.

Около паметника от месеци има заграждения, а след демонтирането на фигурите от паметника те бяха преместени в склад в село Лозен и към момента са там и чакат да се реставрират. Реставрацията ще коства към 2,5 милиона лв..

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР