Кандидат-депутатът от ИТН шикалкави и увърта кой е написал текстаВлизането

...
Кандидат-депутатът от ИТН шикалкави и увърта кой е написал текстаВлизането
Коментари Харесай

Филип Станев: Песента за Лена е силнонадценен, неособено висококачествен творчески продукт

Кандидат-депутатът от Има Такъв Народ шикалкави и увърта кой е написал текста

Влизането в Народното събрание по този начин, както е написан изборният закон, е нещо, което не просто се случва като в действителност избор на жителите, то е отговорност. Аз съм уверен, че би трябвало още веднъж да бъда в Народното събрание. Има работа за дотъкмяване, ще бъда постоянен народен представител. Това сподели в ефира на Филип Станев от „ ИТН ”, който е лидер на две листи на идните парламентарни избори.

„ Всички, които бяхме част от политическия развой, начертахме толкоз доста червени линии, че те на моменти се трансфораха в изкопи, в зидове, в тотална неприемливост. Забрави се най-важното нещо - съответните решения, които мъчат нашите сънародници. Те са свързани с финансите, опазването на здравето, образованието. Все едно останаха на назад във времето и бяха сменени от алените линии ”, счита Станев.

Според него би трябвало да се спре с разделянето, алените линии, благосклонностите и антипатиите. „ На България в незабавен порядък ѝ би трябвало работещ парламент, който да излъчи постоянно държавно управление. Този безконечен цикъл от служебни кабинети очевидно не работи добре за българските жители. Държавата не действа както би трябвало ”, акцентира още той.

На въпрос дали от „ ИТН ” се отхвърлят да „ изчегъртват ” ГЕРБ, Станев отговори: „ ГЕРБ съставляват всичко това, което може да бъде събрано в едно черно кръгче, което показваше неприятни практики през годините. Вместо да бъде „ изчегъртано ”, самото то и останалите политически субекти, започнаха да чертаят червени линии към него и като че ли не се случи нищо ”.

„ В политиката би трябвало да си измамник. Колкото по-добър измамник си, очевидно толкоз по-добър политик си ”. Този откъс на Слави Трифонов беше замолен да разяснява Станев.

„ Цитатът не ми е прочут, не зная кой го е споделил. Но в случай че някой е дръзнал, без да употребява подигравка, това е казано съществено, най-вероятно, да вади на напред във времето лъжата в обществено-политическия живот, този човек няма място там. Ако лъжата ще бъде мотив за дейности в политиката, то за мен е тотално недопустимо ”, съобщи той.

Той цитира и най-голямата неистина, която е чул от опита си в политиката: „ Нито един български патрон няма да отиде за Украйна ”. И добави: „ Отивали са големи количества патрони. С общителното подпомагане на тогавашния министър-председател и отрасловия министър - госпожа Нинова ”, е мнението му.

А за неистина, която от Има Такъв Народ са споделили, уточни: „ Ако ние бяхме казвали неистини, може би, още щеше да работи кабинетът на четворната коалиция. Понеже не искахме да споделяме неистини, в действителност, си отиде това държавно управление ”.

Във връзка с песента за Лена Бориславова от Политическа партия, сподели: „ Това е силнонадценен, като социална реакция, неособено първокачествен креативен артикул. Той е кавър версия. Тази ария беше направена като смешка и с Мая Манолова през 2013 година Тогава, забавно, обществото не реагира, Комисията за отбрана от дискриминирането не реагира и доста будни общественици, които в този момент се гневят на песента за Лена, не се разгневиха на песента на Мая ”.

Попитан дали е допустимо екипът към Слави Трифонов да е измислил песента за Бориславова, Станев отговори: „ Ако го изписваме с думи, а не го изговаряме с тирада, допустимо ли е - има въпросителна. Ще си разреша на този въпрос да оставя многоточие. Или да повторя думата „ допустимо е ”. Ние не бягаме от никаква отговорност ”, сподели той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР