Кандидат-депутатът Ивайло Мирчев, който е водач на листата на Демократична

...
Кандидат-депутатът Ивайло Мирчев, който е водач на листата на Демократична
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: От ГЕРБ лъжат за раздаването на храна, те са най-крупният купувач на гласове

Кандидат-депутатът Ивайло Мирчев, който е лидер на листата на " Демократична България " в Бургас, разяснява днешната конференция на ГЕРБ, на която от ръководещата партия обявиха, че не пропагандират посредством разпределяне на храна под формата на помощи на обществено слаби хора. От ГЕРБ настояват, че фрагментите с брашно, ориз и сол и техни брошури са остарели – отпреди няколко месеца.

Мирчев е на друго мнение, което разгласява в персоналния си профил във Фейсбук:

На трогателна конференция обичайните измамници от ГЕРБ настояват, че е създадена подправена вест и ГЕРБ не раздават храна в предизборната си акция. Дали? Снимките по-долу са от няколко дни на ГЕРБ - Хасково.

Свикнали сме ГЕРБ да лъжат за Студения запас, за записите на Бойко, за кюлчетата, за шкафчетата, за концесията на летище София, за Автомагистрала " Хемус ", само че е шокиращо, че лъжат и за раздаването на храна.

Това е най-малкото, несъмнено. ГЕРБ сега е най-крупният покупател на гласове в страната, дружно с хората на Движение за права и свободи.

Хубаво е в този момент ГЕРБ да създадат нова конференция, на която да се извинят, тъй като с изключение на всички други техники, които ползват в изборите, ДА - ГЕРБ раздават храна, с цел да печелят гласове. И, ДА - вършат го сега, в тази акция!

Същите тези, които се крият от диспути с представители на Демократична България, през днешния ден са свикали подправена конференция. Препоръчвам им по-смели да са и да ги забележим в предизборните диспути, вместо да се крият като премиера Борисов, който е забележим единствено за персоналната защита от НСО и смарт телефона на Шехерезада.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР