Кандидат-депутат от КП „БСП за България“ напада Радев и Янев,

...
Кандидат-депутат от КП „БСП за България“ напада Радев и Янев,
Коментари Харесай

Самозвани слуги на руските служби в България пак объркаха компютри с компоти

Кандидат-депутат от КП „ Българска социалистическа партия за България “ атакува Радев и Янев, които криели този факт.

Отговорът пристигна от Русия и той е, че Румъния разисква със Съединени американски щати увеличение на американското наличие в страната посредством НАТО. Това декларирал ръководителят на румънското външно министерство Богдан Ауреску, оповестява РИА Новости. Преди да се срещне с държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен, Ауреску отбелязал, че се възнамерява да се разиска по какъв начин да се задълбочи политическото съдействие сред двете страни и взаимоотношението в региона на сигурността. Външният министър отбелязал още, че е належащо да се подчертае смисъла на тясната съгласуваност за договарянията по нова стратегическа идея на НАТО за по-нататъшно подсилване на „ възпиращи и отбранителни позиции по целия източен фланг, изключително в Черно море “.

Очаква се през януари командването на Военновъздушни сили на Съединени американски щати в Европа и Африка да трансферира отряд от разследващи атакуващи безпилотни летателни апарати MQ-9 Reaper и към 90 военнослужещи в авиобаза в румънската Кампия-Турзии. Те ще правят събиране на разследваща информация, наблюдаване и разузнаване в поддръжка на интервенциите на НАТО. Отбелязва се, че американските дронове ще останат дълго време в базата в Румъния.

Не били компютри, а компоти, филмът не бил шведски, а руски... Писъци и простотии.

Самопредлагащите се на съветските секрети служби български политици от миманса излагат освен себе си с глупавите си нападки, само че и съветската страна, която надали се радва на сходни „ мечешки услуги “ на хора с нулево въздействие в обществото.

Тези „ доброволни пропагандатори “ обаче не загатват нищо за следващия гаф на министър Лавров, за който оповестяват съветски медии, като да вземем за пример „ Масковский комсомолец “. Става дума за неотдавнашното посещаване на съветския външен министър в Норвегия, където породи неловка обстановка, която едвам провокира скандал. Лавров по време на обяда в Тромсьо организира диалог с министъра на външните работи на кралството Аникен Витфелд. Тя решила да му покаже фамилно завещание - ковчежето на дядо й, който бил в плен през ВСВ дружно със руски бойци. Лавров обаче разгледал кутията и декларирал, че ще я даде в музея на министерството. Наложило се след обяда да му обяснят, че това не е подарък и би трябвало да върне скъпата фамилна светиня на госпожа Витфелд…

Преди месец пък гръмна голям скандал поради разкрития, че госпожа Светлана Полякова, непосредствен помощник на съветския външен министър Сергей Лавров, и нейни родственици летят с него в командировки и употребяват къщите и яхтите на съветския предприемач Олег Дерипаска, съгласно екипа на Алексей Навални в следствието им, оповестено в четвъртък, 16 септември.. Повод за материала беше следствието на интернет изданието „ Важни истории “, което разказва Полякова като жена, която има „ дълга и доста близки връзки с Лавров “. За разлика от „ Важни истории “, екипът на Навални отбелязва, че Полякова даже не е чиновник на съветското външно министерство, а съпровожда Лавров във всички публични командировки. Съобщава се, че дъщерята на Полякова Полина, както и майка й и даже племенницата, летят с тях на специфичния ръб на Лавров. Полякова и нейните близки употребявали също по този начин частните самолети на олигарха Олег Дерипаска. Дъщерята на Полякова на собствен ред неведнъж е отсядала в хотели и вили, благосъстоятелност на Дерипаска.

Според някои медии Лавров прави услуги на Дерипаска като се застъпва за него пред американските управляващи предприемачът да получи американско поданство, също и в разрешаване на бизнес проблеми Гвинея и Ямайка.

Преди две седмици сътрудници на ФБР са нахлуха в дома на съветския магнат във Вашингтон. Представител на ФБР съобщи пред Ройтерс, че се прави позволена от съда " правоприлагаща активност " в резиденция на 30-та улица във Вашингтон.

От 2018 година администрацията на Тръмп наложи наказания против Дерипаска и цялостен лист други олигарси и чиновници на Кремъл, свързани с вътрешния кръг на съветския президент Владимир Путин. Някои от тях са членове на близкото обграждане и на външния министър Лавров.

Олег Дерипаска стана необятно прочут в Съединени американски щати поради връзките си с Пол Манафорт, някогашния ръководител на предизборната акция на Тръмп, който беше наказан по обвинявания в измами, произлизащи от следствието на някогашния специфичен прокурор Робърт Мълър за намесата на Русия в американските президентски избори през 2016 година

Не е загадка, че съветският президент Владимир Путин от дълго време счита да се раздели с Лавров. Уговорката била да остане на поста до президентските избори. Преди това – още през 2018 година в Москва се заговаря за това, че Путин желае да се освободи от Лавров поради гафове във външната политика на Русия. Тогава Лавров бил избавен от американците, които декларирал, че избират да работат и договарят с него.

В съветското посолство в София са се хванали за главата от истеричната интензивност на български политически новобранци „ доброволни “ пропагандатори и „ сътрудници “ на Кремъл. Те не оказват помощ за положителните връзки сред България и Русия, а с несъответстващото си държание отблъскват, изключително младежите, разясниха пред Фрог нюз дипломатически източници, близки до съветската задача. Особено нездравословни били някои техни изяви в предизборната акция, като създавали усещане, че Москва се меси в акцията, считат още дипломати.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР