Кънчо КожухаровДнес, 25 март 2022 година, благата вест за света

...
Кънчо КожухаровДнес, 25 март 2022 година, благата вест за света
Коментари Харесай

Писателят, който днес замълчи за Украйна, е мъртъв писател

Кънчо Кожухаров

Днес, 25 март 2022 година, богатствата новина за света е, че протичащото сега самоубийство на Русия към този момент е необратимо. Държавата, която Петър Първи построи преди близо три века, мина през стадиите Руска империя и Съюз на съветските социалистически републики и през последните десетилетия откри своята дефинитивна форма на същински, земен

Мордор под името Руска федерация

Путин несъмнено се е виждал като държател на света, преди да подреди подлото навлизане в Украйна. Но даже Злото има някакви задръжки и по тази причина той и прислужниците му и до през днешния ден не смеят да изрекат думата „ война “, а приказват за „ военна интервенция “. С други думи, предчувствали са, че мечтаната цялостна победа над цивилизацията може да се трансформира в погром на съветското безчовечие.

Но дано оставим Русия да сърба отровната попара, която си надроби, и да погледнем какво става у нас. Всички отрекли се от България съветски сътрудници, носталгични комунисти и зомбирани тролове са активизирани и не престават да бълват змии и гущери. А най-долни измежду тях са тези, които би следвало да водят всички останали към положителното, човечността и най-светлите правила – писателите и поетите, художниците и скулптурите, композиторите и музикантите, публицистите и анализаторите.

Като публицист ще приказвам най-много за Управителния съвет и ръководителя на сдружението, самонарекло се „ Съюз на българските писатели “ (СБП). Преди двайсетина дни им изпратих писмо с апел да осъдят експанзията, само че никой от тях не благоволи да ми отговори. Разбирам ги – от десетилетия

Сдружение „ Съюз на българските писатели “ е проводник на върла пропутинска агитация

и произлизащата от нея ненавист към всичко по-прогресивно – Украйна, Европейския съюз и систематизирания Запад.
Днес хората от Управителния съвет на Съюз на българските писатели и неговият ръководител се спотайват, надявайки се, че като се снишат по живковски, бурята ще мине над тях. Не, шушумиги мои, тя ще ви отнесе в небитието – дружно с обичаната ви Русия. Така че в този момент имате финален късмет да запазите лице.
Съберете се незабавно, осъдете безумната съветска експанзия в братска Украйна!
Писателят, който през днешния ден замълчи, е мъртъв публицист.
Мълчанието му значи, че той или тя не има никакви сетива за протичащото се през днешния ден. А то е най-голямата смяна на нашето време – смяна, след която светът в никакъв случай няма да бъде същият.

Но за какво приказвам в бъдеще време? Светът към този момент не е същият.

Злото сподели кръвожадната си зурла

и цивилизованите страни се разсъниха от своята сънливост. През идващите дни, месеци и години общата реакция по отношение на него ще докара до разпад на голямата нападателна страна и плахи опити за очовечаване на избавилите се от зомбиращата ги агитация руснаци.
Така че през днешния ден в действителност е популярен празник.
Честито Благовещение!

*Истинското наименование е Сдружение „ Съюз на българските писатели “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР