Каналджиите обявиха война на българската държава и тя ще отговори

...
Каналджиите обявиха война на българската държава и тя ще отговори
Коментари Харесай

Демерджиев обяви война на каналджиите, след като те обявили война на държавата -

Каналджиите оповестиха война на българската страна и тя ще отговори с цялата си мощност. Ще създадем всичко належащо, за да не се повтаря този случай, съобщи служебният вътрешен министър Иван Демерджиев , който дойде на мястото на злополуката в Бургас.

Двама служители на реда на 31 година и 43 година тази заран в града при опит да спрат рейс с незаконни мигранти. Автобусът с турска регистрация возел 47 мигранти. 

" Предприели сме и набелязали ограничения за транспортните средства, през хората, които се занимават с тази активност до хората, които очевидно не могат да удържат натиска или вземат участие по някакъв метод в пропускането на мигранти през границата ", разгласи Демерджиев и се зарече закононарушението да бъде разкрито.

" Ще дам всичко от себе си да бъде изпълнена сполучливо тази интервенция ", добави той.

По думите му до няколко дни ще се постарае на територията на България да няма лица, които се занимават с каналджийство.

" Работим по подозрения и информация, че има вътрешни хора, забъркани в тези пропускания на хора през границата. Имам предвид хора от системата на Министерство на вътрешните работи ", сподели още Демерджиев.

Той посочи, че през идващите дни " ще има извънредно дейни ограничения във връзка с така наречен каналджии, транспортните им средства, наши чиновници, които не извършват задоволително съзнателно отговорностите си ".

" Акцентирах за този проблем още при встъпването си в служба, подхванали сме доста дейности за неговото решение. Сега ще усилим извънредно доста интензитета, ще включим и Министерството на защитата. След малко ще отида в полицията, където ще беседвам с околните на починалите служители на реда ", сподели още силовият министър.

И добави, че към този момент има арестувани, а един се търси - всички те не са български жители.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР