Каналджиите обявиха война на българската държава и тя ще отговори

...
Каналджиите обявиха война на българската държава и тя ще отговори
Коментари Харесай

Демерджиев: Каналджиите обявиха война на държавата и тя ще отговори с цялата си мощ

" Каналджиите оповестиха война на българската страна и тя ще отговори с цялата си мощност. Ще направя всичко допустимо да не се повтаря този случай и да приключат тези дейности, които зачестиха. Сега усилваме интензитета, включваме и Министерство на защитата ".

Това съобщи служебният вътрешен министър Иван Демерджиев, който дойде в Бургас, където двама служители на реда починаха след гонка с рейс с мигранти, съобщи кореспондентът на БГНЕС от морския град.

" Силите не ни доближават, само че ще използваме всичко, с цел да решим казуса. Работим по подозрения, че има забъркани вътрешни хора, от системата на Министерство на вътрешните работи ", сподели още Демерджиев.

Вътрешният министър не удостовери на този стадий информация, че рейсът е бил с сменени регистрационни номера.

Междувременно кметът на Бургас разгласи, че на следващия ден, 26 август, ще бъде разгласен ден за печал.

Припомняме, че минути преди 5 часа през днешния ден, на кръстовище „ Трапезица ”, което е едно от най-оживените кръстовища в морския град, става тежкият случай, при които двама полицейски чиновници губят живота си.

В рейса е имало близо 50 мигранти от непознат генезис - мъже, дами и деца, чиято идентичност още не е открита. Шофьорът на автобус не се е подчинил на подаден сигнал със стоп палка от чиновници на реда. Започва гонене. Полицейският патрул направил опит да препречи пътя на водача на рейса, който губи надзор и опустошава както полицейската кола, по този начин и два павилиона.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР