Каналджиите обявиха война на българската държава и тя ще отговори

...
Каналджиите обявиха война на българската държава и тя ще отговори
Коментари Харесай

Вътрешният министър: Каналджиите обявиха война на България и тя ще отговори с цялата си мощ


„ Каналджиите оповестиха война на българската страна и тя ще отговори с цялата си мощност. Ще създадем всичко належащо, с цел да не се повтаря този случай ”, съобщи вътрешният министър Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година.

„ Предприели сме доста дейности за решаването на този проблем. Ще включим и министерството на защитата ”, съобщи Демерджиев.

Това закононарушение ще бъде разкрито, сподели Демерджиев.

Вече има арестувани лица по отношение на злополуката. Издирва се още едно лице към този миг. Това съобщи на ексклузивен брифинг от Бургас вътрешният министър Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година.

„ За страдание загубихме две прелестни български момчета. Искрени съболезнования на околните “, сподели той.

„ Днес т.нар каналджии оповестиха война на българската страна и тя ще отговори с цялата си мощност на това предизвикателство. Ще създадем всичко належащо, с цел да това не се повтори ", закани се той.

" Интензитетът ще го засилим извънредно доста. Ще включим и Министерството на защитата. Ще беседвам с околните. След това ще дам нов брифинг с повече детайлности. Нека до тогава да уважим персоналното им пространство ", добави вътрешният министър.

" Нашата задача е да не позволяваме повече сходни произшествия ", безапелационен бе той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР