Каналджиите, които бяха закопчани във вторник вечертa в София, са

...
Каналджиите, които бяха закопчани във вторник вечертa в София, са
Коментари Харесай

Задържаните каналджии при спецакция в София са видинчани /снимка + видео/

Каналджиите, които бяха закопчани във вторник вечертa в София, са oт Видин, научи организация BulNews. Задържаните са на възраст сред 19 и 30 години. Както през вчерашния ден съобщихме, профилираната акция извършена в столичните квартали "Надежда " и "Обеля ".



Трафикантите са превозвали 20 бежанци, 18 от които от Ирак, един е ирански жител и един от Турция. Сред арестуваните има и 6 деца.
До момента е открито, че единият от колите, употребен за транспорта на мигрантите, е "Ауди ", ръководен от 21-годишния Мариус Пасков от Видин. Втората кола, пренасяща бежанците, е "Опел Астра ", и зад кормилото ѝ е бил 30-годишният Пламен Кръстев.
29-годишният Кристиян Петров превозвал непознатите жители с "Рено Меган ", а най-малкият от каналджийте - 19-годишният Кристиян Станев, е направил опит да избяга. След към километър гонене, автомобилът му е спрян, а той арестуван от униформените.
Установено е, че колите "Ауди А6 " и "Рено Меган " са с непознати регистрационни табели. В другия френски автомобил е намерено полиетиленово пликче с бяло прахообразно вещество.
Бежанците и каналджиите са арестувани в ареста за 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР