Каналът „Watch This“ разказва историята на снимката, обвита в мистерии:

...
Каналът „Watch This“ разказва историята на снимката, обвита в мистерии:
Коментари Харесай

Тайнствената СНИМКА отпреди 55 години, за която няма обяснение и до днес

Каналът „ Watch This “ споделя историята на фотографията, обгърната в мистерии:

През 1964 година англичанинът Джим Темпълтън си купил фотоапарат и решил да се възползва от хубавото време и да отиде на пикник със брачната половинка и щерка си.

Щастлив от прекарването, той увековечил с новия си фотоапарат прелестния миг и направил фотоси на дъщеричката си. Темпълтън не подозирал, че една от тези фотоси ще се трансформира в кадър от най-известните снимки в света и ще стане мотив за съществени диспути сред специалисти и вярващи в НЛО.



Когато Джим показал лентата, останал стъписан. Той разкрил, че на фотографията зад щерка му ясно се вижда контур на човек в бяло, който приличал на астронавт. Фотографът е безапелационен, че в този миг никой различен не е бил там.

В изявление за BBC Темпълтън дава подробна информация. Пред Daily Mail през 2002 година Темпълтън сподели: „ Направих три фотоси на щерка ми Елизабет в същата поза. Когато погледнах фотосите, бях шокиран да видя нещо като астронавт зад щерка ми. “



Снимката била отпечатана в локалните вестници през 60-те години.

Тя провокира интернационално внимание по целия свят. Въпреки това мнозина настояват, че това е просто оптическа заблуда. Други твърдо застават зад изказванието, че това е астронавт.



Снимката е станала толкоз известна, че даже специалистите от компанията „ Кодак” се наложило да потвърдят, че не става дума за монтаж.
Джим и жена му до края на живота си твърдели, че на поляната с изключение на тях не е имало никой различен.



Така Джим Темпълтън станал основател на една от най-известните фотоси, на които се вижда паранормална активност. До през днешния ден за нея никой няма пояснение.

Източник: bg-voice.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР