Каналът Vbox7 публикува таро хороскоп за идната 2023 година. Представяме

...
Каналът Vbox7 публикува таро хороскоп за идната 2023 година. Представяме
Коментари Харесай

Таро хороскоп за 2023 г.: Една от зодиите ще сбъдне най-голямата си мечта


Каналът Vbox7 разгласява таро хороскоп за идната 2023 година. Представяме ви първа част, която е за зодиите Овен, Телец и Близнаци.

Ето и какво ви чака за новата година, съгласно зодията ви:

Овни, към вас през 2023 година ще има доста подправени хора. Не ви ли омръзна от тях, от подправените игри, любови и другарства? Първата таро карта е „ Маски “, която дефинира вашата 2023 година: в този момент е време маските да паднат и тайните да се разкрият. Втората карта за вас е книгата, която ви демонстрира, че би трябвало да четете повече книги. Да гледате да се образовате, обогатявате или да отидете на астролог. Книгата с изключение на информация, значи и загадка, което още веднъж ви демонстрира, че маските падат и тайните се разкриват. Съветът към вас е карта Талисман. Може да си вземете някакъв камък или кристал, да си вържете червен конец да си сложите синьо око - амулет който да ви пази през цялата година. Така че, овни, свалете маските и разобличете и вашите талисмани.

Телци, тази година първата карта, която ви се падна, е " Завист ". Очевидно огромните ви триумфи през новата година ще ви завоюват доста завистници. Ама за какво въобще допускате такива хора до себе си? Втората карта, която разказва вашата 2023 година, е „ Мишки “. Първата карта се удостоверява с втората - " мишките ", това са хора, който се крият и няма да се покажат какви са. Мишките крадат и тихичко седят до вас без да ги забележите, тъй че се пазете и бъдете нащрек. Я отидете и напряко си купете една отрова за мишки!  В последна сметка, съветът към вас е „ Сила “. Тази карта демонстрира, че ще съумеете да успехите тези неща до края на година и ще разберете кои са хората, които ви вършат мръсно.Не се тормозете! Колкото и проблеми да се основават към вас, вие ще съумеете да ги надвиете и успеха е ваша.

За зодията Близнаци първата карта е " Страх ". Тя предсказва, че може да започнете годината с доста страхове и съмнения. Очевидно има нещо, което ви тормози и дърпа обратно. Помислете какво е то. Нека да забележим какво ще каже идната карта. „ Отворено сърце “ - разковничето е да отворите сърцето си. Подчертавам: сърцето, а не краката! Отървете се от страховете, като се впуснете неразумно в това, което сте възнамерявали. Съветът към вас е: картата на " Звездите ". " Звездите " демонстрират, че вашата най-голяма фантазия ще се сбъдне през 2023 година

Очаквайте таро хороскоп и за другите представители на зодиака скоро. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР