Каналът AutoTopNL в YouTube е популярен със своите видеа в

...
Каналът AutoTopNL в YouTube е популярен със своите видеа в
Коментари Харесай

Наглост на магистралата: Да те засекат докато караш с 200км/ч и да ти покажат среден пръст

Каналът AutoTopNL в YouTube е известен със своите видеа в които водещият тества оптималната скорост на разнообразни коли на немската автомагистрала. В последния подобен клип, под прицела на обективите е последното потомство Alpina B5 Touring. Базираното на 5 Series комби на BMW разполага с 4.4-литров бензинов осмак с 621 конски сили и 800 нютон метра.

Благодарение на измененията, комбито е способно да форсира от 0 до 100км/ч в границите на 3.6 секунди и да доближи оптималната скорост от 322км/ч, както можем да забележим в клипа. Въпреки, че това е изключително забавно, то съответното видео набира известност с деяние на различен лидер с червен кабриолет.

Около 5-тата минута на видеото, можете да видите по какъв начин комбито се движи със скорост от над 200км/ч, когато Opel Astra го засича в опит за изпреварване на товарен автомобил пред него. Благодарение на своевременната реакция на лидера и положителните спирачки на Alpina-та, до случай не се стига, само че по-интересна е реакцията на водача на кабриото. Вместо да се извини или да направи сходен опит, той гордо демонстрира междинен пръст на снимащия водач. Вижте видеото.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР