kanal3.bgкоментар на Илиана БеновскаДнес, в София, на 15 септември 2019-та,

...
kanal3.bgкоментар на Илиана БеновскаДнес, в София, на 15 септември 2019-та,
Коментари Харесай

Беновска: Г-жо Фандъкова, г-жо Манолова, коя ще извоюва Златната ябълката на победата в София?

kanal3.bg

коментар на Илиана Беновска

Днес, в София, на 15 септември 2019-та, сме на 12 дни от старта на акцията за кметски избори на 27 септемврии, на 42 дни от победа на Фандъкова над Манолова на 27 октомври или  на 47 дни от балотаж Фандъкова-  Манолова,  на 3 ноември 2019-та.  

В ту напускащият Европейски Съюз, ту – не Лондон презадоволеното с храна и бира, повече мигрантското, в сравнение с радикално европейско население,  обсъжда с еротично удоволствие коя от " престолонаследничките “ на кралица Елизабет Втора – Кейт или Меган - наподобява по-добре по бански.

Бойко Борисов и ГЕРБ са мобилизирани да усилят позициите си в локалната власт, с цел да затвърдят успеха си от евроизборите и да изкарат до край мандата си в ръководството.

Корнелия Нинова  се пробва да задуши вътрешната съпротива в Българска социалистическа партия и да изфабрикува нови лица, само че от " цилиндъра й с фокуси “ изскочи единствено мобилизираната, както постоянно, като пружинка Мая Манолова – някогашен, а, може би  и предстоящ кандидат за мястото на Нинова отпред на Българска социалистическа партия.

Обединените Патриоти- Красимир Каракачанов, Волен Сидеров и Валери Симеонов стартираха  като Орел, Рак и Щука. Но, след поръчката на Сидеров, че ще се кандидатира за кмет на София замязяха на Тримата братя и Златната ябълка.

В Движение за права и свободи всичко наподобява, както постоянно, консервативно подредено – Доган, Карадайъ и Пеевски са храднокръвни.

" Златната ябълка “ на властта се мерджелее в доста политически сънища. Но, сега, тя е на дланта на водача на ГЕРБ и министър председател Бойко Борисов и дали, ще остане в неговия пестник?

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР