kanal3.bgкадър и видео: Канал 3Лидерът на Жените-социалисти“ смята, че с

...
kanal3.bgкадър и видео: Канал 3Лидерът на Жените-социалисти“ смята, че с
Коментари Харесай

Дора Янкова: Поведението на Борисов не издава, че утре ще подаде оставка

kanal3.bg

кадър и видео: Канал 3

Лидерът на „ Жените-социалисти “ счита, че с днешния Министерски съвет стана ясно, че министър председателят няма да изненада с коренно решение пред Народно събрание

Емоциите на Бойко Борисов от първите му два мандата наподобява липсват при третия, в който той демонстрира известна неотстъпчивост. Това може да ни наведе на мисълта, че той надали ще подаде оставка по време на изключителното съвещание на Народното събрание на 13 август, съгласно водачът на „ Жените-социалисти “ - Дора Янкова, която бе посетител в предаването „ Денят онлайн с Наделина Анева “.

„ Аз не виждам знаци от Борисов за подаване на оставка в тези дни или най-малко в близко време. Видимо е, че парламентарна поддръжка те имат. Улицата споделя друго. На този напън по какъв начин ще издържи Борисов, не дръзвам да кажа. Ние желаеме избори. Той е на ход, тъй като е овластен, с цел да управлява страната “, разяснява Янкова.

Изборната акция за водач на Българска социалистическа партия започва в 00:00 часа довечера, както удостовери в предаването секретарят на ЦИК на партията - Вяра Емилова. Това значи, че вътрешната конкуренция при „ столетницата “ започва и в идващите 30 дни е времето за решение на вътрешните проблеми, които ще дефинират бъдещето на Българска социалистическа партия на идващите парламентарни избори, без значение дали ще са постоянни или предварителни.

„ Съгласно нашите правила имат право да гласоподават членове на нашата партия, които са част от декември 2019 година “, сподели Емилова във връзка спекулациите за това, че може да се стигне до операции на вота с фиктивни нови членове. Лошото е, че към момента не е ясно какъв брой тъкмо хора ще имат право да упражнят вота си, защото от ЕСГРАОН не са обновени описите с умрелите членове.

„ През годините постоянно сме твърдели, че ние сме алтернативата, а в това време се вижда, че имаме спад на доверието, както в Българска социалистическа партия, в ГЕРБ и всички останали политически обединения. Много е значимо идващият ръководител да даде посока точно на тази опция “, разяснява още Янкова.

Самата тя не одобри номинациите си за кандидат-председател, базирайки се на лични съображения.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР