kanal3.bgкадър: БТВНе вярвам, че г-н Божков може да постигне каквото

...
kanal3.bgкадър: БТВНе вярвам, че г-н Божков може да постигне каквото
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Видеото на Христо Иванов е смущаващо, само той ще спечели от предсрочни избори

kanal3.bg

кадър: БТВ

Не имам вяра, че господин Божков може да реализира каквото и да е със лична партия, не може човек, " икономисал " от налози 700 млн.лв., да е опция, разяснява още тя

" Протестиращите желаят прогресивно данъчно облагане, не плосък налог, не желаят нарастване на нощния труд, имат доста обществени послания ". С тези думи стартира присъединяване си в  " Денят онлайн с Наделина Анева "  Ваня Григорова, стопански консултант в КТ " Подкрепа ".

  " На доктрина Борисов е прав, че има ред, само че той би трябвало да важи за всички институции и органи, гневът на хората е изцяло оневинен. Той има полза да хвърли оставка и не разбирам за какво не го направи. Преди седмица бе на ръба да го направи и някак неговите сътрудници го накараха да не я хвърли оставката ", показа тя.

  " Сега още е топло, хората не са усетили тежката рецесия, в случай че в този момент подадат оставка това би им дало още един безпроблемен мандат. На постоянните избори хората няма да гледат по този начин на тях, след февруари гневът ще бъде доста по-силен ", добави икономистът.

" Единствената партия, която ще завоюва от предварителни избори е Демократична България, както и Христо Иванов. Мисълта за оставка не е непозната на Борисов, сигурно, само че не виждаме за способи за оставка на господин Гешев. Това е в действителност нещото, което възпламени митингите ", сподели още Григорова. 

 

" Работодателят не заплаща живота ти. Има места, където всички платени отпуски са изчерпани, чакат се съкращения, по тази причина се чакат проблеми на доста друго равнище. Хората разпознават повече социално-икономическите проблеми, а не прокурорските ", счита тя. 

 

" Ако би трябвало през днешния ден да осигуриш храна на масата, няма по какъв начин да те интересува какво прави Гешев или Борисов. Видеото на Христо Иванов не звучеше добре, звучи смущаващо, само че може и да е било провокация ", допусна съветникът в КТ " Подкрепа ".

 

" Един служащ, зает с тежък физически труд, не може вечерта да се разхожда по улиците. Спори се какво възпламени митингите – дали дебаркирането на Христо Иванов или влизането на Гешев в Президентството ", изясни гостът.

 

" Мутрите вън " и да вдигнеш юмрука е най-нормалното нещо.  Не имам вяра, че господин Божков може да реализира каквото и да е със лична партия, уповавам се да не е повярвал. Не може човек, " икономисал " от налози 700 млн.лв., да е опция ", уверена е Григорова.

 

Цялата публикация ТУК

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР