kanal3.bg6G ще предава данни 8 хиляди пъти по-бързо от 5G.

...
kanal3.bg6G ще предава данни 8 хиляди пъти по-бързо от 5G.
Коментари Харесай

6G мрежата ще бъде 8 хиляди пъти по-бърза от 5G

kanal3.bg

6G ще предава данни 8 хиляди пъти по-бързо от 5G. Скоростта на новото потомство мрежи ще доближи 1 Тб/с, оповестява PhonAndroid, представен от 24СМИ.

Тази прогноза беше споделена от професорът от университета в Сидни, Махиар Ширванимогадам. Той сподели още, че новото потомство мобилни връзки ще отвори нови благоприятни условия за човечеството. Специалистът твърди, че 6G ще разреши да се ръководи устройство благодарение на човешка мозъчна активност. Той добави още, че скоростта от 1 Tб/с ще разрешава да се изтеглят 70 кино лентата с HD качество за 1 секунда.

 

Специалистът означи, че това към момента е единствено въпрос на обмисляне. Предстои инженерно да бъде изменена компютърната архитектура, както и да се реши казуса с високонагряващите се устройства.

В края на предишния месец Япония разгласи, че се приготвя за стартирането на 6G през 2030 година. При основаването на новото потомство мобилни връзки приоритет ще бъде бързия продан на данни. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР