Канал 3 Вицепремиерът Валери Симеонов подаде оставка по свое лично решение

...
Канал 3
Вицепремиерът Валери Симеонов подаде оставка по свое лично решение
Коментари Харесай

Валери Симеонов подаде оставка след Лично решение без натиск

Канал 3 Вицепремиерът Валери Симеонов подаде оставка по свое персонално решение след среща този следобяд с ПГ на Оперативна програма и с Красимир Каракачанов, както самичък изясни в своето изказване в Министерски съвет,  което Канал 3 излъчи онлайн. 

" Решението за оставката е персонално - става въпрос за медийна акция, която удря върху престижа на държавното управление ", съобщи вицепремиерът Валери Симеонов. По думите му тази акция удря върху престижа на държавното управление и се трансформира в спънка за естественото действие на ръководството. " Не става въпрос за моята персона, не става въпрос за партията, на която съм началник, а за ръководството на България “, сподели още той. 

" Благодаря за вниманието от ваша страна. Повиках ви, с цел да разглася пред вас моето персонално решение да подам оставка в качеството си на вицепремиер на Република България в съдружното ръководство на ГЕРБ и " Обединени патриоти “, добави той. 

" Причините са продължаващата медийна акция, изключително от последните два дни, в която като продължение на акцията, която беше извършена по отношение на мен, във връзка изказването ми за митингите пред Министерски съвет, се слага акцент не върху моята персона, а и върху народни представители от НФСБ “, добави той. 

Оставката на Симеонов идва след интензивни митинги на майките на деца с увреждания, които стачкуват в продължение на 26 следващи вечери, откакто вицепремиерът ги назова " кресливи дами с сякаш заболели деца ".

Негодуванието потегли от негово изявление пред телевизия СКАТ, че Законът за хората с увреждания е заченат в грях и майките на деца с увреждания са оказали напън, употребявайки децата си, с цел да реализиран материални цели.

" Тоя закон беше стартират като опит да се угоди на една група кресливи дами, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на зной и на дъжд тези сякаш заболели деца без грам майчинско възприятие, грижа за тях.

Просто ги използваха по най-безсъвестния метод като инструмент за реализиране на техните чисто материални цели. Затова споделям, че законопрое
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР