Канал 3Според слуховете на Острова това е името, което покойната

...
Канал 3Според слуховете на Острова това е името, което покойната
Коментари Харесай

Букмейкърите с нов фаворит за името на бебето на Хари и Меган - вижте как вървят залозите

Канал 3

Според слуховете на Острова това е името, което починалата принцеса Даяна би желала да даде на щерка си, в случай че въпреки всичко е имала такава

Медиите във Англия са притихнали в очакване на първото дете на принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл, а залозите за името на бебето вървят с цялостна мощ.

Дори анализаторите на Форбс не останаха настани от новините за английското кралска семейство и разгласиха извадка от данните на няколко букмейкърски къщи на Острова, които одобряват залози за името на първородната рожба на Хари и Меган.

Феновете на двойката пък ускоряват вълнението си с пари и имат нов любимец за името на бебето. Абсолютният водач с най-голям коефициент е името Алегра.

Защо залагат на него? Според слуховете във Англия това е името, което починалата принцеса Даяна би желала да даде на щерка си, в случай че въпреки всичко е имала такава.

На второ място по
залози остава името Даяна, а на третото е Грейс.

Алегра обаче е най-очевидният избор за Хари и Меган. Името не е включено в родословието на благородниците, а измежду всички известни персони то се носи единствено от дъщерята на Донатела Версаче.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР