Канал 3През нощта облачността ще остане предимно значителна. През нощта

...
Канал 3През нощта облачността ще остане предимно значителна. През нощта
Коментари Харесай

Захлаждането продължава, очакват ни отново облаци и вятър

Канал 3

През нощта облачността ще остане най-вече забележителна. През нощта вятърът краткотрайно ще отслабне. Утре над източната половина от страната и в планините ще остане най-вече облачно, тук-там ще има слаби валежи, над северозападната част ще има обилни разкъсвания и понижения на облачността. През деня ще духа до сдържан северозападен вятър, който по-късно ще се ориентира от север-североизток. Минималните температури ще са от 3° до 8°. Дневните ще се намалят още и оптималните ще са сред 12° и 17°.

Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и ще продължи да се покачва.

Над Черноморието ще е най-вече облачно, тук-там със слаби превалявания от дъжд. Преди обяд ще духа до сдържан вятър от северозапад, който по-късно ще се ориентира от североизток. Максималните температури ще са 12°-13°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

Над планините ще е най-вече облачно, основно преди обяд, на обособени места с валежи от дъжд, над към 1500 метра - от сняг. След обяд облачността ще стартира да се раздира и понижава и ще е съвсем без превалявания. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър, който вечерта ще се ориентира от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра - към минус 1°.

В четвъртък  от север-североизток понижението на температурите ще продължи. Ще бъде съвсем без превалявания, с раздрана облачност, над доста региони до слънчево. Ще е най-хладно, с преобладаващи оптимални температури сред 8° и 13°, а минималните ще са сред минус 1° и 4°.

В петък и събота  времето ще се задържи без основна смяна, сутринта ще е по-студено, с минимални температури сред минус 3° и 2°, през втория ден дневните температури едва ще се покачат.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР