Канал 3Полицията отслаби заплахата от замърсяване, тъй като вредните ефекти

...
Канал 3Полицията отслаби заплахата от замърсяване, тъй като вредните ефекти
Коментари Харесай

Френската полиция предупреди живеещите в района на Нотр Дам за замърсяване с олово

Канал 3

Полицията отслаби опасността от замърсяване, защото нездравословните резултати от отравяне с олово се демонстрират в продължение на години

Френската полиция предупреди живеещи в покрайнините на опустошената от огънна " Нотр Дам " в Париж, за замърсяване с олово вследствие на пожара,предаде " Спутник ". Полицията препоръчва разчистване на прахуляк с мокри кърпички.

Парижката полиция е показала резултата от тестванията, които демонстрират, че рамката на фамозната катедрала, както и емблематичният му шпил са изхвърлили частици от нездравословния метал след пламъка от 15 април, който обхвана " Нотр Дам ".

Според сондата, оловото е открито в региони в непосредствена непосредственост до катедралата, отбелязвайки, че той е " доста локализиран " и " изключително в пространства, които може да са били отворени по време на пожара, и където се е утаил прахуляк ".

Полицията отслаби опасността от замърсяване, защото нездравословните резултати от отравяне с олово се демонстрират в продължение на години на експозиция на токсичния метал.

От там прибавиха още, че обществените площи, застрашени от евентуално замърсяване с олово, са изключени и няма да бъдат отворени още веднъж, до момента в който равнищата на олово се стабилизират.

Предупреждението идва откакто специалисти в региона на околната среда оповестяват, че около 300 тона олово от покрива на Нотр Дам се е разтопило в пожара. Групата прикани управляващите да детоксифицират отломките, създадени при бедствието.

Припомняме, че на 15 април в катедралата " Нотр Дам " избухна голям пожар, който доведе до сриването на кулата на постройката и две трети от покрива му.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР